Rapid – Sepsi, 0-0, în prima etapă a Superligii. Gol anulat controversat: „Horia ne toacă”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 15.07.2023 - 08:33
Rapid – Sepsi, 0-0, în prima etapă a Superligii. Gol anulat controversat: „Horia ne toacă” - Foto: gsp.ro

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, meciul cu formaţia Sepsi OSK din prima etapă a Superligii. Marius Ştefănescu a reuşit să înscrie în minutul 65, însă golul a fost anulat de arbitru, după consultarea VAR.

SHARE

Pe Giuleşti, prima ocazie a meciului a fost a covăsnenilor, în minutul 11, la o eroare a lui Săpunaru, a cărui pasă înapoi a fost interceptată de Safranko, însă Horaţiu Moldovan l-a blocat pe atacantul lui Sepsi.

În minutul 28, Cîrjan putea deschide scorul, dar Mark Tamas s-a aflat pe traiectoria balonului, care a ajuns la Papeau, însă acelaşi Tamas a scos şi al doilea şut trimis de giuleşteni spre poartă.

După numai un minut, Cătălin Cîrjan a trimis o lovitură de cap şi balonul a lovit bara transversală a porţii lui Niczuly. Ştefănescu a ratat şi el, din poziţie excelentă, în minutul 34, iar în minutul 41 giuleştenii au cerut penalti la un contact la marginea careului covăsnean, între Jonathan Rodriguez şi Braun, dar arbitrul Colţescu nu a acordat nimic.

Citește și: 7 victorii pentru România, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori U15 şi U19

Marius Ştefănescu a reuşit să înscrie în minutul 65, când l-a depăşit pe Braun, însă golul a fost anulat de arbitru, după consultarea VAR, pentru o poziţie de ofsaid.

Până la final, cele două echipe nu au mai avut ocazii care să iasă în evidenţă şi partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

A fost al treilea meci consecutiv între cele două echipe în care Rapid nu a marcat.

Niczuly: „Viciere de rezultat”. Ştefănescu: „Pe unde ne prinde Horia, ne toacă”

Căpitanul echipei Sepsi, Roland Niczuly, a declarat vineri seară, după meciul cu Rapid, scor 0-0, că formaţia sa a fost victima unei vicieri de rezultat.

“Chiar dacă Rapidul a avut foarte multe ocazii, e viciere de rezultat! Am fost în spatele arbitrului când s-a verificat golul, e gol valabil 100%.

Dacă puneam doi portari în poartă, tot n-aveau nicio şansă. Safranko s-a demarcat, dar în momentul pendulării portarul advers a avut vizibilitate foarte clară.

Arbitrul ne-a explicat că portarul nu a văzut în niciun moment mingea. Eu nu am văzut aşa pe monitor. Ne pare rău.

N-am făcut un meci foarte bun, dar eu cred că e viciere de rezultat. Nu mereu câştigă echipa care are mai multe ocazii, uneori se răzbună, iar asta trebuia să se întâmple şi în această seară.

Citește și: Adi Mutu „emigrează” în Azerbaidjan. Îi ia locul lui Reghe, dat afară. La Rapid s-a întors Bergodi

Rapid a demonstrat în această seară, cu aportul publicului, că e o echipă mare. Dar, din păcate, aşa e la noi, suntem obişnuiţi.

Sunt curios ce se întâmpla daca dădea Rapid gol aşa, dacă era anulat sau nu. Din păcate, nu ne rămâne decât să muncim în continuare", a spus Niczuly, potrivit Digi Sport. 

Şi Marius Ştefănescu este de părere că Sepsi trebuia să câştige.

“Nu ştiu cum s-a judecat, ne-a zis că Safranko a influenţat faza. Eu cred că Horaţiu a văzut, dar nu mai avea ce să facă.. Nu mai am ce să zic. A fost decizia arbitrului, a lui Horia Mladinovici.

Pe unde ne prinde Horia, ne toacă. Am intrat mai bine în repriza a doua şi meritam să câştigăm. Ne doream să începem acest sezon cu dreptul adică cu trei puncte, dar este bun şi un punct”.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te