Cum a cucerit-o Hagi pe Marilena în urmă cu 27 ani. „A parcat pe o străduță lăturalnică. Era timid”

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.05.2023 - 13:48
Hagi, alături de soție și cei doi copii - Foto: Viva.ro

După triumful din campionat, Gică Hagi s-a afișat alături de soția sa, pe care a cunoscut-o când cei doi erau foarte tineri. Imaginile au fost surprinse imediat după ce echipa pe care o patronează și o antrenează, Farul Constanța, a învins FCSB și a câștigat al doilea titlu.

SHARE

Gică Hagi este un familist, iar aseară a mai demonstrat-o încă o dată. Imediat după ce Farul Constanța a devenit campioană, s-a afișat alături de soția sa Marilena Hagi. Marilena mai are o soră, Luminița Popescu, cea care este soția lui Gică Popescu.

Citește și: Nebunie de meci la Ovidiu. Farul a câștigat titlul în Superliga după o partidă dramatică cu FCSB

Gică Popescu și Hagi au fost coechipieri în „Generația de Aur” și sunt buni prieteni. Gică Popescu este președinte la Farul Constanța.

Imediat după fluierul final, Gică i-a mulțumit soției:

"Dedic titlul jucătorilor. Ei sunt... Eu am muncit cu ei, ei au muncit cu mine. Și Constanței. Galeriei și, bineînțeles soției, că mă suportă și celor doi copii. Ianis a dat gol azi, primul gol...

Ce mesaj îi dau ei (n.r. Marilenei)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți", a spus, printre altele, Hagi, la microfonul Digi Sport. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 27 de ani. Marilena a povestit, într-un interviu, cum s-au cunoscut și greutățile prin care au trecut.

Cum a cucerit-o Hagi pe Marilena în urmă cu 27 ani

„Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a spus Marilena. 

Marilena și Gică Hagi formează un cuplu care rezistă și astăzi. Cei doi îi au pe Kira și Ianis Hagi. Hagi junior joacă la Rangers, în Scoția, iar fiica are o carieră în lumea filmului.

Hagi a avut un divorț, după o iubire eșuată

Marilena este a doua soție a lui Hagi. Ca să divorțeze de fosta soție, Lena Celnicu, Hagi a fost nevoit să ia toate tribunalele la rând. Motivul pentru care magistrații nu au vrut să-i dea câștig de cauză a fost ceea ce a scris fostul fotbalist în cererea de divorț.

Hagi a scris în cerere că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr.

Citește și: Hagi a divorțat pentru că soția întârzia cu pâine la masă. „Regele” a pierdut o avere

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te