Butonul secret al mașinii de spălat care te ajută să o cureți mai ușor. Unde se află?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 02.03.2024 - 19:02
Butonul secret al mașinii de spălat care te ajută să o cureți mai ușo Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

Știm cu toții că dacă menținem mașina de spălat curată aceasta va curăța mai bine rufele și va avea o viață mai lungă. Sunt anumite părți ale acesteia care sunt foarte greu de curățat. Așa este sertarul pentru detergent. Dar un simplu buton îți face viața mai ușoară.

SHARE

Foarte mulți oameni spun că se chinuie foarte mult atunci când trebuie să curețe sertarul pentru detergent care la un moment dat se poate înfunda sau pur și simplu devine foarte murdar. 

Există însă o metodă atât de simplă încât multora nu le vină să creadă că nu au încercat. Este un buton aflat chiar în acest sertar. Doar trebuie apăsat și totul devine mai ușor. 

Butonul secret al mașinii de spălat care te ajută să o cureți mai ușor. Unde este

Atunci când îți cumperi o mașină nouă de spălat citești în cartea de instrucțiuni mai mult despre informațiile despre programe, temperatură, cantitatea de haine, aplicație, dacă aceasta este una mai modernă. Puțini sunt cei care au răbdare să citească despre fiecare componentă. 

Mulți s-au lovit de un inconvenient, atunci când încercau să curețe sertarul pentru detergent al mașinii de spălat. Pentru că în interiorul acestuia se află un compartiment, unde se pune înălbitor sau balsam.  

 Potrivit manchestereveningnews.co.uk, o femeie a povestit pe un grup de socializare cum a dat peste un buton puțin cunoscut care scoate sertarul, astfel încât să poți scăpa mai ușor de murdărie.

Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

Citește și: Cum păstrezi mașina de spălat ca nouă cu ajutorul a 4 obiecte pe care le ai în casă? Costă 10 lei

Sertarul, care este împărțit în compartimente de obicei pentru detergent, balsam și prespălare, primește de obicei o acumulare de murdărie din produsele pe care le utilizați - și este adesea destul de dificil de curățat. Femeia a recunoscut că nu știa că sertarul poate fi îndepărtat complet apăsând butonul - care este adesea albastru.

După ce a văzut cât de murdar era sertarul, l-a curățat apoi cu apă caldă, lichid de spălat și o periuță de dinți. Rezultatele au fost uimitoare iar gospodina a comentat: „Cum nu am știut că a ieșit acest sertar?!”.

Citește și: Ce buton trebuie să apeși la mașina de spălat să-ți iasă hainele imaculate fără produse scumpe

Mulți alți membri ai grupului au recunoscut, de asemenea, că nu știau despre buton, relatează Yorkshire Live .  „Se spune că înveți ceva în fiecare zi... Ei bine, astăzi am învățat asta mulțumesc x.” JJ a întrebat: „Chiar iese această secțiune de top???!”, a comentat o altă femeie.

 „Vorbești serios? Îmi lovesc pentru totdeauna degetele încercând să curăț interiorul și tu îmi spui în tot acest timp că aș fi putut pur și simplu să-l scot? Fug să încerc acum”, a mai subliniat aceasta.

Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

O altă femeie, Sofie, a întrebat-o pe cea care a descoperit ”butonul magic” despre curățarea părților murdare: „Cum curățați totuși partea interioară și cum scăpați de toată murdăria aceea neagră din care a venit sertarul?”.

O altă femeia a întrebat: „Ce cauzează mizeria din spatele sertarului? Nu știu dacă pur și simplu am fost norocooasă, dar nu am avut-o niciodată. Întotdeauna folosesc doar pudră”.

O altă femeie, Janine, a explicat apoi că balsamul de rufe duce adesea la mucegai și a sugerat să folosești în schimb oțet alb și ulei de lavandă.

Citește și: Ce obiect care costă numai 1 leu te ajută să usuci hainele mai rapid și să consumi puțină energie?

O altă femeie a venit cu un alt sfat despre cum puteți scăpa de mucegai:

„Lăsați întotdeauna sertarul dozatorului ușor deschis după spălare, deoarece acest lucru ajută la reducerea cantității de mucegai pe care o obțineți”. Jayne a răspuns apoi în timp ce glumea despre oamenii care nu citesc manuale: „Nu mai citește nimeni manualele”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te