VIDEO Mihail Neamțu îi cere iertare lui George Simion că l-a făcut nulitate: „Eram bolnav de COVID”

DE Alex Darvari | Actualizat: 05.04.2024 - 17:59
VIDEO Mihai Neamțu îi cere iertare lui George Simion că l-a făcut nulitate: „Eram bolnav de COVID” - Foto: FB

Proaspăt înscris în AUR, Mihail Neamțu îi cere iertare lui George Simion pentru că l-a făcut o nulitate care „nu știe nimic despre nimic” Mihail Neamțu se scuză spunând că era bolnav de COVID când, într-un video l-a făcut nulitate pe George Simion.

SHARE

Mihail Neamțu a fost invitat zilele trecute să intre în AUR chiar de către George Simion. Neamțu țintește un loc de europarlamentar din partea AUR.

Citește și: EXCLUSIV George Simion a trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, dați de un coleg din AUR. Ce făcea pentru ei

Neamțu a primit propunerea de a intra în AUR chiar la sediul central al partidului direct din partea lui George Simion. Neamțu s-a arătat extrem de emoționat de acel moment.

VIDEO Mihai Neamțu îi cere iertare lui George Simion că l-a făcut nulitate: „Eram bolnav de COVID”

Lumea și-a adus aminte că Neamțu a înregistrat un video pe rețelele de socializare în care îl desființa pe Simion despre care spunea că nu reprezintă nimic, că este o nulitate.

Video este AICI

Neamțu a trebuit să recaționeze azi spunând că l-a jignit pe Simion fiind pe un pat de spital, fiind bolnav de COVID și pentru că tratamentul lui Arafat nu i-a făcut bine.

„În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din orașul Timișoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar și supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Așa era protocolul lui Arafat... După cum vă puteți imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceața mentală, bulversarea emoțională, plămânii afectați și ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret.

Da, confirm faptul c-am făcut niște declarații violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganța să le uite și să le ierte.

Socot, așadar, enunțurile mele lovite de nulitate. Pentru cei interesați de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creștini, am ridicat la Timișoara cu cel puțin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetența strategilor din București”, a spus Neamțu.

Citește și: EXCLUSIV Cine finanțează nunta de 500.000 euro a lui Simion. Pretinde că trăiește cu 250 euro/lună

Cum a fost „manipulat” Neamțu

Neamțu s-a apărat apelând la tot felul de teorii ale conspirației și susținând că a fost manipulat.

„În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt-Petersburg. După patru ani de cercetare și analiză, mi-am luat libertatea de-a face o completă reevaluare a verdictelor nefondate, pripite și puerile rostite atunci.
 
În 2024 sunt de o cu totul altă părere: modelul anti-democratic promovat de PSD-PNL copiază politica de monopol a lui Vladimir Putin. Creștinii au fost trădați de oligarhii PSD-PNL: sărăcie, exodul creierelor, îndatorare, uzurparea referendumului pentru familie.
 
Iată de ce voi vota lista care-l include pe Cristian Terhes, Claudiu Târziu, Maria Georgiana Teodorescu și atâția alți oameni valoroși”, a încheiat Neamțu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 1

Csaba Pataki 08 aprilie 2024 15:51
#1

Cred că Neamțu a avut după COVID și aprindere la creier (unii îi spun meningita) dacă a găsit refugiu la Simeon=Hitler, numai nebunii și ultranaționaliștii pot gândi așa, sau nu contează unde mă aliniez numai bani să câștig!!!

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te