Ponta „boicotează” turneul de la Wimbledon supărat că sportivii ruși au fost interziși. „Ipocrizie”

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.06.2022 - 17:42

Fostul premier este foarte supărat că sportivii ruși și bieloruși nu vor fi lăsați să joace la turneul de tenis de la Londra. Ponta zice că e ipocrizie. Adevărul e că sportivii ruși nu au luat atitudine față de invadarea Ucrainei de către președintelor lor, Putin.

SHARE

„Sunt TOTAL de acord cu Djokovic si Nadal ! Si nici nu o sa ma uit anul asta la meciurile de la Wimbledon . Pentru ca sunt mult prea satul de ipocrizia si prostia unor prefacuti. Au luat toti miliarde de la rusi fara sa intrebe nimic . Au profitat toti de oligarhi si de banii companiilor rusesti zeci de ani . Acum s-au dat peste cap , au devenit moralisti - si sanctioneaza niste sportivi total nevinovati ( care nu locuiesc in Rusia, nu sustin Razboiul si nu fac politica )! Organizatorii se dovedesc la fel de imorali si la fel de prefacuti ca si Putin ! Asta cred - si am si curaj sa o spun ( ca si Djokovic si Nadal)!”, a scris Ponta pe FB.

Citește și: VIDEO Evul Mediu la Mariupol. Oamenii sunt forțați să vâneze porumbei și să bea apă din bălți

Pe când era premier, Ponta a fost surprins la Baku în apropierea „tovarășului” Putin. Ponta s-a dus la Baku deşi liderii europeni au anunţat că vor boicota deschiderea Jocurilor Europene şi nu vor fi prezenţi, din cauza problemelor din Azerbaidjan legate de respectarea drepturilor omului.

Citește și: Statul vrea taxă de 40% pentru retragerile câștigătorilor la jocurile de noroc. Se va paria ilegal

La coborârea din avion pe Aeroportul internaţional "Heidar Aliev" din apropiere de Baku, Victor Ponta a fost întâmpinat de oficiali din cadrul Ministerului azer de Externe şi de reprezentanţi ai Comitetului de organizare a Jocurilor Europene 2015.

Victor Ponta a repetat episodul de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, când şeful Executivului s-a întâlnit din nou cu liderul de la Kremlin. Zeci de şefi de stat şi de guvern au participat acum la ceremonia din Azerbaidjan, iar printre ei s-au numărat preşedintele turc Recep Erdogan, prinţul Albert de Monaco, premierul bulgar Boiko Borisov şi preşedintele Belarusului, Alexander Lukaşenko., amintește digi24

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.