Judecătoare, atac la comunitatea LGBTQ: „Îi lăsăm să îi dea foc Lui Dumnezeu”. Reacția lui Danileț

DE Valentin Mirică | Actualizat: 08.08.2021 - 21:58
Adriana Stoicescu Foto: Facebook

Judecătoarea Adriana Stoicescu a atacat dur comunitatea LGBTQ, după ce administraţia locală din Timişoara a anunţat că sprijină un festival al comunităţii.

SHARE

"O mana de imberbi, carora nu le creste barba si care nu se hotarasc daca sa poarte sau nu sutien, a pus mana pe planeta.

In numele unei libertati prost intelese suntem chemati sa intepenim in pozitie de drepti in fata unor specimene care, daca traiau in preistorie, ar fi fost micul dejun al unui animal mai pricajit.

Barbatii adevarati, avandu-i in preajma, i-ar trimite dupa tigari, daca ar sti ca se pot descurca in trafic.

Femeile, privindu-i, isi redescopera instinctul matern. Altceva, bietii de ei, nu pot sa trezeasca…

Citește și: Nouă luni de fake-news: Tudorache a câștigat alegerile la S1! Linșajele la Armand, de la RTV la A3

Oameni mici si frustrati, intepeniti in traumele copilariei in care, probabil, s-au simtit neiubiti, vor sa legifereze frustrarea lor. Sa ne faca sa ne simtim vinovati pentru neimplinirile lor. Apoi sa intoarca lumea cu susul in jos. Pentru ca vor si pot.

Se pretind torturati si marginalizati si ne cer sa facem doi pasi in spate. Sa ne fie rusine ca ne simtim si ne numim femei si barbati, sa ne ascundem in grote si, atunci cand iesim, sa ingenunchiem cuviincios, in fata oricui, dar nu in fata Lui.

In numele unei imbecilitati numita corectitudine politica ii lasam sa dea foc planetei.

Si, mai ales, ii lasam sa Ii dea foc Lui Dumnezeu.

De parca toata nebunia planetara nu ar fi de ajuns, mana lunga a corectitudinii politice a invadat Timisoara. A murdarit-o, distrugandu-i spiritul. Oameni care nu au nici cea mai mica idee despre ce inseamna Timisoara vor sa ne inregimenteze in nebunia lor.

De ani de zile avem Festivalul Inimilor. Aveam zilele in care Timisoara devenea o uriasa gradina. Aveam micile noastre bucurii ale unui oras pe care NU IL MERITATI!

Azi avem o imensa disperare. Parcurile sunt distruse. Florile au disparut. Timisoara e plina de gunoaie si e in paragina.

Maine veti acoperi Catedrala cu o imensa panza neagra, ca sa nu va mai deranjeze marsurile.

Domul il veti transforma in birt. Si cand veti termina de transformat planeta dupa chipul vostru, ingropand Chipul Lui, cand noi, penibilii, vom disparea, ce credeti ca se va intampla?

Veti fi fericiti? Cu cine veti mai lupta?

Cand veti distruge orice urma de normalitate veti gasi, de fapt, ceea ce nu vreti sa vedeti acum. Marele gol care va mana inainte.

Poate in urmatorii ani ne veti urca in spatele autobuzului si tramvaiului. Ne veti pune semne distinctive pe haine. Ne veti trimite in lagare sa ne reeducati si sa acceptam cele 124 de genuri ale voastre.

Mi-e mila de nefericirea voastra, a celor care credeti ca a fi barbat sau femeie e rusinos.

Va inteleg frica de normalitate si frica de moarte. Dar, intr-o zi, tot veti muri. Si promit sa va astept Dincolo si sa va intreb: A meritat?", a scris judecătoarea, pe Facebook. 

Citește și: Adi Hădean, postare amar-ironică despre Litoral: „Mizeria pe care o găsești aici e produsul nostru”

Judecătorul Cristi Danileț a reacționat la acest mesaj.

"Acest limbaj profund academic, ce denotă o adâncă grijă pentru aproapele, aparţine unui apărător al drepturilor omului. După cum se vede, apără drepturile şi în timpul liber, ceea ce mă face aproape invidios: un astfel de individ nu va fi niciodată urmărit de Inspecţia Judiciară pentru dragostea pe care o manifestă, ci va fi lăsat să zburde nestingherit în spaţiul cosmic şi chiar în cel online. Aşa de liber aş vrea şi eu, însă nu am limbajul metaforic atât de dezvoltat", a scris, tot pe Facebook, judecătorul Cristi Danileţ.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.