Deputatul PSD Ghiță „Luptătorul“, amicul familiei Firea: Macron este un dictator, Armand, o hoață

DE Valentin Mirică | Actualizat: 10.08.2021 - 13:12
Grupaj foto: Ecopolitic.ro

Deputatul PSD Daniel Ghiță, ex-kickboxer promovat în Parlament cu susținerea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, a scris, pe Facebook, că președintele Franței, Emmanuel Macron, se comportă ca un dictator, iar francezii se cocoață pe “munții de bani“ luați de la români.

SHARE

Postarea lui Ghiță se referă însă la primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o insultă în repetate rânduri, spunând despre ea că este o “hoață“ și “mironosiță“ care ar trebui “aruncată la tomberon“ și încătușată.

Însă deputatul PSD, care a mai atacat și Statele Unite, pentru că au decorat-o pe Laura Codruța Kovesi, profită de ocazie pentru a susține că în Franța este o dictatură și a jefuit România.

Citește și: Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate pentru a-i opri pe corupți să fugă din țară

“Vede o lume întreagă că în Franța șeful vostru îi bate pe protestatari și se comportă ca un dictator, dar veniți să ne dați nouă lecții de democrație, în timp ce voi vă cocoțați pe munții de bani pe care i-ați luat de la poporul român!“, a scris Ghiță.

El a susținut că primarul USR a dat “lecții franțuzite“.

Deputatul PSD Ghiță „Luptătorul“, amicul familiei Firea

“A, că ea așa a primit misiune, să vină aici ca în colonie să căpușeze bugetul României, asta nu înseamnă că noi trebuie să o lăsăm să își facă de cap (...)

După o asemenea hoție nesimțită, după ce a sfidat o întreagă națiune, după ce ne-a tratat ca pe o colonie de sclavi fără drepturi, Clotilde trebuie dată ca exemplu tuturor celor care vin de afară să ne învețe democrația, ca apoi să ne fure ca în codru!

Clotilde trebuie să plece în cătușe pentru ca nimeni, vreodată, să nu mai îndrăznească să ne fure alegerile în timp ce ne dă lecții franțuzite!“, a afirmat fostul luptător de kickboxing. 

CITEȘTE ȘI: Adi Hădean, postare amar-ironică despre litoral: „Mizeria pe care o găsești aici e produsul nostru”

În martie, el a atacat ambasada SUA, pentru că o decorase pe Kovesi: “Așa că vă întreb: este normal ca ambasadorii străini să decidă politica României? Este normal ca ambasade străine să o decoreze pe Kovesi pentru că a atacat numai mediul de afaceri românesc, dar a închis ochii la ilegalitățile uriașe ale companiilor străine?

Este normal ca demnitarii cu acces la informații secrete, și care iau decizii capitale în statul român să aibă dublă cetățenie și să facă vizite la Budapesta, Franța și Germania ? În ce țară se mai întâmplă așa ceva?“. 

Antena 3 a anunțat, în 2020, că primarul Florentin Pandele l-a convins să candideze: “Un luptător și pentru proiectele care vizează protejarea mediului, Daniel Ghiță s-a alăturat echipei PSD Ilfov după ce, la propunerea primarului Florentin Pandele, Consiliul Local Voluntari a adoptat în acest an un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor legale pentru declararea tuturor pădurilor situate pe raza teritorial-administrativă a orașului arii naturale protejate“. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te