Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR. Alegerile sunt în aprilie

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.05.2022 - 16:29

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii. "Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan.

SHARE

 Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a afirmat el. Drulă a menţionat că USR a "pus bazele modernizării României pe următorul deceniu înainte să fim scoş­i de la guvernare de cel mai mare trădător al electoratului de dreapta". În viziunea sa, USR trebuie să lupte pentru un stat "suplu", iar partidul "nu e locul de joaca al unor sau altora", arată news.ro.

Citește și: VIDEO Coloane de blindate militare americane, încolonate pe kilometri, au străbatut România

 
"Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a scris Drulă, sâmbătă, pe Facebook.

El a susţinut că USR este acum cel mai mare partid de opoziţie.


"Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre. În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipă. Vedetismul şi politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare. Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poartă numele USR", a adăugat Cătălin Drulă.

Liderul interimar al USR a afirmat că leadershipul "înseamnă să-ţi pese".

"Şi vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ţi pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine şi cu cei care ţi-au dat încrederea. Să nu te fereşti de responsabilitate şi să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el şi să-ţi pese de pasageri", a arătat Drulă.

Citește și: FOTO Muncitorii au vopsit balustrada unui pod, dar și mașinile, oamenii și vegetația

El a prezentat care este viziunea sa, într-un document transmis presei.

"În 2016, USR a devenit partid parlamentar. În 2020, ne-am dublat rezultatul electoral. În 2024 trebuie să creş­tem. Din nou. O datorăm alegătorilor noş­tri. O datorăm membrilor noş­tri. O datorăm României", a afirmat Drulă, în programul său.

El a adăugat că ideologia USR este liberală, modernă.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, afirma, în aprilie, că în luna octombrie fomaţiunea politică va avea Congres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.