CEA MAI CITITĂ OPINIE De ce m-a durut că la nunta lui Dragnea a cântat Salam

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 31.12.2018 - 09:52

Newsweek încheie 2018, în care pentru prima dată în istoria de 85 de ani a prestigioasei publicații americane a apărut o ediție românească, cu clasamentul celor mai citite articole din revistă. Cea mai citită opinie a vizat nunta fiului lui Dragnea, din august.

SHARE

Dacă doar Dragnea ar lucra pentru distrugerea României, parcă situația nu ar fi așa de maro. La un moment dat, individul ar fi ejectat din politică și gata, societatea ar merge neabătută pe căi de progres și de dezvoltare.

Numai că din păcate nu e doar el. Faptul că la nunta fiului liderului PSD a fost invitat Florin Salam spune multe despre „elita” noastră conducătoare. Atenție: acolo au fost majoritatea parlamentarilor PSD, majoritatea șefilor de consilii județene, primari, directori și directorași de diverse autorități statale și locale.

Și toți s-au distrat copios pe manele pentru că ăsta e nivelul lor cultural. Ne conduce mahalaua. Nu vreau să jignesc pe cei cărora le plac manelele, dar ăsta e tristul adevăr.

România e controlată de reprezentanții cei mai de seamă ai mahalalei, burtoși dați cu parfumuri scumpe și femei de plastic cu coafuri de zâne rele, fără carte sau cu școala făcută pe sponci, obsedați de valori materiale, de o opulență cocalarească și fără scrupule în a se îmbuiba și mai tare.

Desigur, generalizez și sunt poate prea dur pe alocuri. Sunt și oameni buni în administrația de stat, care se chinuie să își facă treaba într-o mare de impostură.
Dar imaginile cu Dragnea dansând pe muzica lui Florin Salam, alături de toți indivizii ăia, m-au durut în carne. Ăștia ne conduc de 30 de ani și ăștia ne vor conduce și după ce va dispărea politic baronul de Teleorman.

(Vezi aici imaginile cu liderul PSD dansând pe manele)

Comentarii

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -