Un cuplu a jucat numerele potrivite la loto dar nu a primit banii. Ce mesaj ciudat i-a dat banca ?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 16.12.2023 - 14:20
Un cuplu a jucat numerele potrivite la loto dar nu a primit banii. Ce s-a întâmplat în contul bancar - Foto: Profimedia / imagine cu caracter ilustrativ

Un cuplu a jucat numerele potrivite la loto dar nu a primit banii. Ce s-a întâmplat în contul bancar. Ghinionul avut după ce au jucat din prima numerele corecte care le aduceau marele premiu.

SHARE

Un cuplu a jucat numerele potrivite la loto dar nu a primit banii. Ce s-a întâmplat în contul bancar. Ghinionul avut după ce au jucat din prima numerele corecte care le aduceau marele premiu.

Au jucat numerele potrivite dar nu au primit banii

Studenta Rachel Kennedy a crezut că a câștigat banii când a apărut numărul pe care l-a jucat la loterie. Dar nu și-a dat seama că plata biletului nu fusese făcută, deoaerce nu avea suficienți bani în cont pentru a plăti biletul de 2,50 lire sterline.

Loteria Națională a reacționat după ce o studentă a pierdut un jackpot de 182 de milioane de lire sterline din cauza unei plăți nereușite.

Rachel Kennedy, care studia afaceri la Universitatea Brighton la acea vreme, a nimerit toate cele șapte numere EuroMillions în februarie 2021.

Din nefericire pentru ea și pentru iubitul ei, Liam McCrohan, plata biletului nu fusese efectuată, deoarece nu avea suficienți bani în contul bancar pentru a achita taxa de 2,50 lire sterline.

Camelot, care administrează loteria de stat din 1994, a trimis cuplului din Hertfordshire un mesaj de "noroc" pentru viitoarele extrageri din această săptămână.

Citește șiCât de mare este poluarea în București? Care sunt cele mai afectate zone?

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat: "Suntem conștienți de povestea lui Rachel și sperăm că va ajunge mai devreme pentru a cumpăra un bilet pentru următoarea mare extragere".

Administrația i-a urat noroc pentru data viitoare

El a adăugat că organizația i-a urat "mult noroc la viitoarele extrageri" înainte de câștigarea premiului Loto de 20 de milioane de lire sterline.

Rachel și Liam au jucat numerele lor - 6, 12, 22, 22, 29, 33, 6 și 11 - timp de cinci săptămâni înainte de a ieși la extragerea din 26 februarie.

Ea și-a verificat contul de la Loteria Națională și a văzut afișat "potrivire câștigătoare".

Ea a declarat pentru The Sun: "I-am chemat pe prietenul meu Liam și pe mama mea în cameră și nici lor nu le venea să creadă, așa că mi-am zis: "Doamne, trebuie să-i sun".

"Am sunat la numărul de telefon crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline, iar ei mi-au spus: "Da, aveți numerele corecte, dar nu aveați fonduri în cont pentru plata biletului, așa că nu a fost plătit".

Citește și: Un poștaș a furat peste 140.000 lei din banii pensionarilor și i-a jucat la păcănele. Ce metodă avea

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te