Surpriză colosală pentru un cuplu de turiști. De ce li s-a interzis să doarmă împreună la hotel

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 21.01.2024 - 15:15
Supriză colosală pentru un cuplu de turiști. De ce li s-a interzis să doarmă împreună la hotel Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Un cuplu a decis să plece într-o vacanță de vis, însă au avut parte de surpriza vieții în momentul în care s-au cazat la hotelul unde trebuiau să facă o escală. Încă de la recepție li s-a spus că nu au voie să doarmă împreună pentru că nu sunt căsătoriți.

SHARE

O pereche de turiști polonezi a plecat într-o călătorie prin Asia. În timpul unei escale în Kuweit, când au vrut să se cazeze la un hotel din această țară, au avut parte de o surpriză neplăcută.

Un membru al personalului unității a refuzat să îi cazeze într-o cameră single. "Prietenul meu a fost nevoit să-și petreacă noaptea într-o altă clădire", a declarat tânăra femeie. 

Se spune că fiecare țară are obiceiurile sale. Se pare că acestea merită să vă familiarizați cu ele chiar înainte de a călători, pentru a evita surprizele.

Un cuplu de turiști din Polonia, care au făcut o escală ceva mai lungă în Kuweit în timpul turneului lor în Asia, au descoperit acest lucru.

Surpriză colosală pentru un cuplu de turiști. De ce li s-a interzis să doarmă împreună la hotel

Surprinderea turiștilor polonezi în Kuweit. Un angajat al hotelului le-a interzis să doarmă în aceeași cameră
Natalia, care își publică impresiile de călătorie pe TikTok a împărtășit o poveste care i s-a întâmplat ei și prietenului ei, în țară, când au vrut să se cazeze la un hotel.

În timpul procesului de check-in, după cum descrie turista poloneză, un membru al personalului unității le-a cerut să le arate certificatul de căsătorie.

Citește și: Un turist român a furat două bucăţi de marmură, de la Acropole

La început, cuplul a luat-o ca pe o glumă. Cu toate acestea, s-au convins rapid că angajatul hotelului vorbea serios. Turiștii au început să explice că nu aveau un astfel de document pentru că nu erau căsătoriți.

Li s-a spus apoi că, în acest caz, nu li se va permite să doarmă împreună într-una dintre camere.

"Se pare că Kuweitul, ca țară arabă, nu permite ca persoanele care nu sunt căsătorite să stea împreună într-o cameră”, explică Natalia în înregistrare.

Recepționerul i-a anunțat prin telefon

”Prietenul meu a trebuit să își petreacă noaptea într-o altă clădire”, adaugă ea. Nu a fost însă sfârșitul surprizelor!

După cum descrie tiktoker Natalia, un alt șoc i-a așteptat când iubitul ei a venit în camera ei pentru a-și lua bagajele. Aproape 30 de secunde mai târziu, a sunat telefonul.

”Domnul de la recepție a sunat să întrebe cine se află în camera mea și a spus că trebuie să plece imediat, deoarece nici vizitele nu sunt permise”, povestește călătoarea în înregistrare, fără a-și ascunde uimirea față de situație.

Citește și: Ce fac unii români când sunt în vacanță în Grecia. ”Se poartă de parcă ar fi la Eforie Nord”

”În general, este o regulă obișnuită în Kuweit, iar cuplurile fără certificat de căsătorie nu au voie să locuiască împreună sau să închirieze un apartament împreună”, a explicat într-un interviu pentru Onet Klaudia, o însoțitoare de bord care a locuit în Kuweit mai bine de patru ani.

Și ea, în timp ce stătea la hotel în apartamentele echipajului de cabină, nu avea voie să invite oaspeți de sex opus să stea cu ea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te