FOTO Cum arătau înainte și după „bisturiu”: Pamela Anderson, Britney Spears, Katie Price

DE Daniel Toșa | Actualizat: 28.11.2022 - 18:33
FOTO Obsesia pentru idolii lor îi aduc pe fani la "bisturiu" pentru a arata ca ei. Cum arată acum? - FOTO: Profimedia

Unii oameni sunt atât de disperați să semene cu celebritatea lor preferată încât sunt dispuși să cheltuiască sute de mii de euro pentru a-și modifica aspectul. Iată câțiva fani care s-au supus la operații estetice extreme pentru a arăta ca idolii lor.

SHARE

Sunt fani ai celebrităților care au cheltuit zeci de mii - uneori sute de mii - pe chirurgie plastică și modificări corporale doar pentru a arăta ca muzele lor, însă rezultatul nu este întotdeauna cel așteptat.

De la un set de gemeni hotărâți să arate exact ca Brad Pitt până la un duo mamă-fiică care visează să semene cu Katie Price. 

Iată o listă cu fanii care s-au supus la operații estetice dure pentru a arăta ca idolii lor:

"Noua" Pamela Anderson

Carolyn Anderson este o britanică care o venerează pe actrița canadiano-americană Pamela Anderson.

Fascinată de costumul ei de baie roșu și de corpul de vis din Baywatch, Carolyn a cheltuit aproape 20.000 de lire sterline pentru transformarea ei prin chirurgie plastică.

Ea a suferit toate intervențiile chirurgicale posibile, de la sâni la buze și dinți și chiar și-a schimbat numele de familie pentru a o imita pe "puștoaica" sexy din Baywatch.

Bineînțeles, Carolyn trebuie întreținută pentru a continua să arate ca vedeta, motiv pentru care își face periodic injecții cu botox care costă o avere.

Gemenii "Brad Pitt"

Frații gemeni au cheltuit suma uriașă de 15.000 de lire sterline pentru a arăta ca megastarul Brad Pitt. Matt și Mike Schlepp l-au admirat atât de mult pe starul de la Hollywood, încât au făcut eforturi extreme pentru a arăta exact ca el.

Frații, din Arizona, SUA, ar fi trecut prin luni întregi de proceduri dureroase în încercarea de a-și modifica drastic înfățișarea, începând de când aveau doar 19 ani.

Mike și-a refăcut nasul și și-a făcut implanturi la nivelul obrajilor, maxilarului și bărbiei, în timp ce Matt și-a operat nasul și și-a făcut implanturi la nivelul bărbiei.

De asemenea, ambilor li s-au pus în total 41 de fațete de porțelan pe dinți. 

Fanul lui Britney Spears

Un mega-fan al lui Britney Spears a cheltuit peste 106.000 de lire sterline pe peste 100 de operații estetice pentru a semăna cu idolul său - și a promis că nu se va opri niciodată.

Bryan Ray este din Los Angeles, SUA, iar călătoria sa a început atunci când mama sa a plătit 22.200 de lire sterline pentru a-și face fațete când avea 17 ani, pentru a reproduce zâmbetul cântăreței. Ea i-a făcut cadou prima operație la nas la cea de-a 21-a aniversare a sa - dar de atunci, Bryan și-a economisit banii pentru a-și schimba înfățișarea.

Până în prezent, Bryan și-a făcut două rinoplastii, implanturi faciale de obraji, mărirea țesuturilor moi și a buzelor și un lifting al pleoapelor, pentru a numi doar câteva dintre ele.

Bineînțeles, o astfel de lucrare necesită întreținere, așa că la fiecare șase luni Bryan își face Botox și la fiecare opt-zece săptămâni își face operație de epilare pe față și pe tot corpul.

Povestea tristă a lui Strebel, fanul lui Justin Bieber

Din păcate, povestea lui Tobias Strebel este una tristă.

Californianul în vârstă de 35 de ani a cheltuit 95.000 de lire sterline pentru a arăta ca Justin Bieber și a apărut în numeroase emisiuni de televiziune și știri, inclusiv Botched și Inside Edition.

Obsesia lui Tobias față de aspectul său nu a început cu starul pop, ci mai degrabă a început ca o dorință de a preveni subțierea părului său la vârsta de 23 de ani, însă, odată ce Justin a ajuns la marele succes în 2008, el a decis apoi să-și transforme fața pentru a arăta ca starul.

A trecut prin numeroase operații estetice și tratamente cosmetice, dar și s-a tuns ca și cântărețul și s-a îmbrăcat ca el.

Tobias a încercat chiar să își lanseze propria carieră pentru a-și imita și mai mult idolul.

Din păcate, visul său a luat sfârșit în 2015, când a fost găsit mort în camera sa de hotel din Los Angeles. El ingerase 

Mama și fiică, fane înfocate Katie Price

Perechea mamă-fiică Georgina Clarke și Kayla Morris împărtășesc aceleași vise de a arăta ca supermodelul Katie Price.

De-a lungul anilor, cele două au investit peste 83.000 de lire sterline în această transformare, Georgina permițându-i anterior fiicei sale, pe atunci în vârstă de 18 ani, să se culce cu "tătici de zahăr" pentru a-și plăti operațiile estetice.

Georgina și Kayla și-au injectat buzele de peste șase ori și și-au mărit dimensiunea sânilor pentru a semăna cu celebra britanică.

Kayla făcea și striptease pentru a-și permite toate acestea, lucru pe care îl făcea încă de la 17 ani și câștiga aproximativ 2.000 de lire sterline pe săptămână.

Într-un interviu anterior acordat lui Jeremy Kyle, Georgina a recunoscut că operațiile chirurgicale o creează "dependență", iar Kayla a început să își planifice operațiile estetice pentru a semăna cu Katie la doar 11 ani, potrivit DailyStar.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te