FOTO Iubita lui Berlusconi cu 54 de ani mai mică, deputat de Sicilia. Are tatuat numele lui pe deget

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 27.09.2022 - 11:08
Marta Fascina și Silvio Berlusconi / Foto: Profimedia

Marta Fascina, iubita de 32 de ani a magnatului și fostului premier italian Silvio Berlusconi, acum în vârstă de 86 de ani, a câștigat un nou mandat în Parlamentul Italiei, în urma alegerilor de duminică. Este deputat de Sicilia.

SHARE

Marta Fascina, membră a partidului Forza Italia al lui Berlusconi, și-a zdrobit contracandidații, deși aceștia au spus că ea a călcat în Sicilia doar în vacanțe. A adunat aproximativ 36% din voturi, câștigând mandatul de deputat cu o diferență de nouă puncte procentuale față de Vita Martinciglio, din partea partidului Movimento 5 Stelle (M5S), candidata de pe locul doi. Pe locul 3 în circumscripția respectivă s-a clasat Antonio Ferrante, candidatul Partidului Democrat.

„Nu este normal să nu fi pus niciodată piciorul în Marsala, dar cu această lege electorală stupidă oamenii au votat pentru partid, nu pentru Fascina. Ea a fost candidată în Sicilia pentru că a venit aici în vacanță. E normal? Am avut o campanie electorală minunată, am strâns 28.000 de voturi. Am făcut o treabă extraordinară, dar rezultatul la nivel național este acesta”, a declarat Antonio Ferrante, după scrutinul de duminică. 

Citește și: VIDEO Interlopul Fane Văncică, care s-a filmat când snopea o femeie, trezit de mascați cu mandat

Marta Fascina are tatuate inițialele lui Silvio Berlusconi pe deget

Marta Fascina s-a născut pe 9 ianuarie 1990, în Melito Porto Salvo, în provincia Reggio Calabria, și a crescut în Portici, în provincia Napoli. Ea a absolvit Universitatea La Sapienza, din Roma, Facultatea de Litere și Filosofie, și a lucrat la biroul de presă al lui Berlusconi din Milano, apoi, în cadrul unei fundații a acestuia din Milano.

Din 2018, când avea doar 28 de ani, Marta Fascina este membră a Camerei Deputaților din Italia. 

Citește și: FOTO Buncărele de lux în care miliardarii vor să se pună la adăpost de Apocalipsă

Prima data, Marta și Silvio Berlusconi au fost surprinși împreună de paparazzi în 2020, la un resort de lux din stațiunea elevețiană Bad Ragaz, potrivit tio.ch. Iar în martie 2022, cei doi au organizat o nuntă simbolică. Nu s-au putut căsători oficial din cauza disputei legate de moștenire, potrivit presei din Italia.

Tot presa italiană afirmă că Marta Fascina și-ar fi tatuat inițialele „SB” pe inelarul stâng, la fel ca alte două foste iubite ale lui Silvio Berlusconi, Sabina Began și Francesca Pascale. De cea din urmă, Berlusconi s-a despărțit după ce paparazzi l-au surprins cu Marta Fascina la Bad Ragaz.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.