Criminalul care a ucis 19 tineri avea un secret diabolic. A scris un mesaj cu sângele victimelor

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.04.2023 - 13:03
Criminalul malefic a ucis 19 tineri avea un secret diabolic - Foto: Colaj Newsweek România

Ucigasul malefic Salvador Ramos, în vârstă de 18 ani, a ucis 19 elevi nevinovați într-un atac crud la o școala primară Robb din Texas. După fapta sa îngrozitoare și-a înmuiat mâinile în sângele victimelor și a scris pe tablă un mesaj cutremurător.

SHARE

Criminalul în serie Ramos, în vârstă de 18 ani, a masacrat 19 copii nevinovați și doi profesori într-un atac dezgustător la școala primară Robb din Texas. 

Tânărul a ținut la secret faptul că tot el era autorul uciderii bunicii sale. Un eveniment care s-a petrecut în luna mai 2022. Acum avea ca mintea lui diabolică să comită un adevărat masacru și și-a ales ca victime un grup de elevi nevinovați.

Criminalul malefic a ucis 19 tineri avea un secret diabolic. A scris cu mesaj cu sângele victimelor

Dezvăluirea sumbră despre acțiunile criminalului malefic Salvador Ramos a venit în timpul audierii unui proiect de lege care ar crește vârsta de cumpărare a anumitor puști semiautomate de la 18 la 21 de ani.

Citește și: China, într-o vastă expansiune a arsenalului nuclear cu ajutorul Rusiei. Împreună pot depăși SUA

După ce și-a executat fără milă pe elevii care se aflau la școală în acel moment, ucigașul și-a înmuiat mâinile în sângele victimelor și a scris pe tablă „LOL” (laughing out loud) - un argou folosit pe internet de tineri care înseamnă „Râd cu voce tare”.

Ucigașul a fost împușcat de forțele de ordine care au venit de urgență la școala unde s-a petrecut masacrul.

Republicanii se opun înăspririi legilor privind cumpărarea armelor de asalt pentru populație

Familiile și prietenii victimelor s-au întors la Capitoliul Texasului în mai multe rânduri pentru a protesta și a se întâlni cu legislatorii. Aceștia cel însăsprirea legislației privind armele de asalt la care are acces orice cetățean american. 

Citește și: Una dintre pensiile speciale a dispărut. Unde au lucrat cei care nu mai primesc acest drept

Una din cerințe este creșterea vârstei de cumpărare a puștilor semiautomate de la 18 la 21 de ani, la care s-a opus guvernatorul republican Greg Abbott.

De ani de zile, în Texas, republicanii au dat la o parte eforturile de a înăspri legislația privind armele de foc după împușcături în masă și chiar au extins drepturile privind armele de foc după atacul din 2019 asupra unui Walmart din El Paso.

Președintele Camerei Reprezentanților din Texas, republicanul Dade Phelan, a declarat ulterior că propunerile de creștere a vârstei minime necesare pentru anumite arme de foc și alte măsuri privind armele de foc nu au avut voturile necesare pentru a trece.

În schimb, republicanii s-au concentrat pe servicii suplimentare de sănătate mintală în Texas și pe creșterea securității în școli.

În sală au luat loc și susținători ai drepturilor privind armele de foc, inclusiv cel puțin un bărbat care purta în mod legal o armă de mână în toc, potrivit mirror.co.uk.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te