Făină, unt, zahăr – coacerea fursecurilor de Crăciun este o tradiție pentru mulți. Dar cum anume aceste ingrediente devin produsele finite de patiserie? Știința din spatele coacerii.
Făină, unt, zahăr – coacerea fursecurilor de Crăciun este o tradiție pentru mulți. Dar cum anume aceste ingrediente devin produsele finite de patiserie? Știința din spatele coacerii.
Soia este alimentul bogat în proteine care poate înlocui carnea în Postul Crăciunului. Se prepară ușor și poate fi gătită la fel ca șnițelul, oferindu-ți o masă sățioasă și delicioasă chiar și fără carne.
Cina rapidă cu un singur ingredient, gata în 5 minute. E plină de proteine și se gătește neobișnuit. Cum o prepari acasă și ce beneficii are pentru organism?
Te poți droga cu semințe de mac? Sunt periculoase în cozonac și prăjitură? Ce spun cercetătorii? Semințele de mac provin din aceeași plantă care este folosită pentru a produce opiu și morfină. Deci, vă pot droga?
Ingredientul secret pentru cozonacul perfect. Cum poți să îl faci pufos și gustos cu doar un detaliu. Despre ce ingredient este vorba și cum era folosit de bunicii noștri?
Cum arată și câți ani are mama lui chef Sorin Bontea? Femeia și-a serbat recent ziua de naștere. Cum a fotografiat-o celebrul chef bucătar și ce povestește acesta despre ea?
În ziua de Crăciun sau chiar în seara acestei sărbători este bine să aerisim bine casele. Trebuie să ținem, pe cât posibil, geamurile larg deschise. Au fost făcute cercetări științifice, iar oamenii de știință au dat verdictul.
Trei persoane au mâncat ciuperci otrăvitoare la o masă în familie și au murit. Cine le-a gătit n-a pățit nimic.