Supermarketurile se văd în situația de a face schimbări radicale. Anumite raioane, foarte populare până nu demult, vor fi scoase. Iar asta se întâmplă pentru că tot mai mulți tineri se feresc să cumpere de acolo.
Faci grătar? Medicii spun că micii, cârnații și carnea trebuie făcuți doar într-un anumit fel pentru a se evita formarea unor compuși chimici periculoși și a nu risca boli grave.
Cea mai sănătoasă carne de gătit a fost, treptat, pusă în umbră de alte varietăți de carne, mult mai populare acum prin bucătăriile din lume, inclusiv în cele din România. Dar specialiștii consideră că oamenii ar trebui să revină la ea, datorită beneficiilor pe care le aduce.
Românii care au experiență în industra cărnii pot avea salarii de 4.500 € /lunar plus alte beneficii. Locul de muncă nu este în România, iar cei care vor să se angajeze trebuie să îndeplinească anumite condiții.
Guvernul britanic a introdus o interdicție temporară privind aducerea de produse lactate și din carne din UE de către turiști, în încercarea de a preveni răspândirea febrei aftoase.