O companie americană producătoare de muniție va avea în România sediul reprezentanței din Europa

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.04.2024 - 11:36
O companie americană producătoare de muniție va avea în România sediul reprezentanței din Europa - imagine cu rol ilustrativ Foto: profimediaimages.ro

O companie producătoare de muniție, deținută de veterani americani, va avea în România sediul reprezentanței pentru Europa.

SHARE

O companie producătoare de muniție, deținută de veterani americani, va avea în România sediul reprezentanței pentru Europa.

Inaugurarea Bizzell Europe marchează o extindere esențială a misiunii Bizzell Corporation pentru a consolida mecanismele de apărare la scară globală.

O companie americană producătoare de muniție va avea în România sediul reprezentanței din Europa

Bizzell Europe este poziționată strategic pentru a răspunde cererii globale în creștere atât pentru muniții tradiționale, cât și pentru cele de ultimă generație.

Citește și: VIDEO Franța face o muniție specială pentru avioanele F-16 din Ucraina. Ce bombe îi lovesc pe ruși?

Cu o gamă cuprinzătoare de produse și componente, compania este poziționată în mod unic pentru a sprijini operațiunile militare în curs de desfășurare.

Extinderea Bizzell subliniază angajamentul pentru menținerea pregătirii operaționale Outside the Continental United States (OCONUS), asigurând aprovizionarea continuă cu muniții vitale.

Citește și: VIDEO Germania, gata să trimită Ucrainei racheta Taurus. Zboară sub radar. Distruge ținte la 500 km

Prin intermediul alianțelor strategice, Bizzell Europe va juca un rol direct în susținerea organizațiilor de apărare, consolidând eforturile Uniunii Europene de a spori capacitățile de producție de artilerie.

Sediul central al Bizzell Europe va fi în România

Cu sediul central în România și cu unități de producție în trei țări europene situate strategic, Bizzell Europe valorifică un fond divers de expertiză și resurse esențiale pentru producția de muniții, asigurând un lanț de aprovizionare fiabil pentru viitorul apropiat.

Dotată cu instalații de producție de ultimă generație, care dispun de cele mai noi tehnologii de forjare și utilaje CNC, Bizzell Europe poate produce lunar peste 20.000 de cartușe de artilerie de calibru mare.

Această producție substanțială se aliniază cu nevoile aliaților NATO de a-și consolida stocurile, răspunzând cerințelor de apărare în continuă evoluție până la sfârșitul deceniului.

Extinderea Bizzell Corporation servește drept dovadă a angajamentului acesteia de a consolida pozițiile strategice de apărare ale partenerilor săi de pe piețele din Statele Unite, Regatul Unit și Uniunea Europeană.

Conducând prin inovație, alianțe strategice și un angajament de nezdruncinat față de calitate și fiabilitate, Bizzell Corporation se află în prima linie a furnizării de muniții critice pentru a răspunde provocărilor actuale în domeniul apărării, consolidând astfel infrastructura de securitate esențială pentru promovarea păcii și stabilității în întreaga lume.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te