RABLA 2019: Mașini pe toate gusturile, cu un raport dotări / calitate / preț imbatabil

DE Newsweek România | Actualizat: 05.04.2019 - 21:58

Programul Rabla 2019 este pregătit de start și, cum concurența este din ce în ce mai puternică, Opel pariază pe oferte cu un raport dotări / calitate / preț imbatabil. Opel Corsa Enjoy pornește, de exemplu, de la 7.900 euro, TVA inclusă, cu o listă de dotări cuprinzătoare.

SHARE

Opel a împlinit 120 de ani în 2019, iar, de-a lungul existenței sale, constructorul german și-a asumat un rol de promotor al tehnologiiilor de ultimă oră și al dotărilor de siguranță și confort care, de regulă, sunt disponibile în segmentul premium în zona mașinilor accesibile. Pentru a aniversa cum se cuvine și a începe cu dreptul programul Rabla 2019, Opel a dezvoltat ediții speciale ”120 de ani”, iar Opel România a pregătit o serie de oferte speciale, cu discount-uri suplimentare, pentru cei care sunt interesați de achiziționarea unui autoturism prin programul de înoire a parcului auto.

Citadina imbatabilă: Opel Corsa Enjoy, de la 7.900 euro cu TVA

A cincea generație Opel Corsa, unul dintre cele mai longevive și mai bine vândure modele ale constructorului din Russelsheim (1982 - prezent), este la vârsta maturității depline. Cum spre toamnă este așteptată prezentarea noului model, acum, actualul Corsa beneficiază de discount-uri speciale. Iar prin programul Rabla 2019, versiunea Enjoy cu cinci uși și motor pe benzină de 1.2 litri oferă un raport dotări / calitate / preț imbatabil în segmentul citadinelor.

Lista de dotări standard include, de exemplu, oglinzi electrice, Isofix pentru scaunul de copil pe ambele părți ale banchetei spate, ABS cu ESP și asistență la plecarea din rampă și sistem de monitorizare a presiunii din pneuri.

Ușor de manevrat și economic, modelul Corsa este soluția ideală pentru cei care caută o mașină de oraș practică, care are costuri de întreținere minime și un design plăcut. 

Crossover-ul de oraș: Opel Crossland X Enjoy, de la 11.111 euro cu TVA

SUV-ulețele versatile, ușor de parcat și condus în aglomerațiile urbane datorită poziției ridicate la volan și dotate cu sisteme de siguranță de ultimă generație sunt din ce în ce mai căutate, iar Opel Crossland X este un adversar redutabil în acest segment. Echiparea Enjoy, propusă prin programul Rabla 2019 la un preț de pornire de 11.111 euro cu TVA, include motor pe benzină de 1.2 litri și 81 de cai putere, aer condiționat, geamuri acționate electric, față și spate, sistem de infotainment Radio R 4.0 IntelliLink, cu ecran tactil color de 7", streaming audio Bluetooth și integrarea smartphone-ului via Apple CarPlay sau Android Auto, port USB și comenzi pe volan.

Compacta premiată: Opel Astra K Special Edition, de la 11.977 euro cu TVA

A cincea generație a hatchback-ului compact Opel, Opel Astra K a câștigat prestigiosul titlu “Mașina anului în Europa” în anul 2016 și oferă o gamă largă de motorizări, de la economicul motor 1.0 turbo de 90 CP la puternicul motor 1.6 Turbo de 200 CP.

Opel Astra K Special Edition disponibil prin Rabla 2019 cu un preț de la 11.977 euro, TVA inclusă, este echipat cu un motor pe benzină de 1.0 litri și 90 de cai putere, de ultimă generație, iar lista de opțiuni standard este destul de bogată. Modelul german poate fi dotat, însă, cu o multitudine de sisteme de siguranță și confort de ultimă generație, precum asistență la parcare, pilot automat, sistem de asistență la frânare automat, conectivitate Apple CarPlay sau Android Auto, scaune sport ergonomice sau volan încălzit.

SUV-ul cel mare: Opel Grandland X Selection, de la 15.970 euro cu TVA 

Al treilea și cel mai mare membru al familiei X de la Opel, SUV-ul compact Grandland X este adaptat perfect stilului de viață activ, prin abilitățile sale off-road, poziția de ședere înaltă la volan, vizibilitatea optimă, tehnologiile de top de la bord, importate din segmentul premium, urcarea/coborârea simplă în și din autovehicul și, nu în ultimul rând, prin spațiul generos pentru bagaje. Capacitatea portbagajului este de 514 litri. Iar sistemul electronic de control al tracțiunii IntelliGrip, disponibil opțional, asigură o aderență superioară în cele mai diverse situații de conducere. 

Opel Grandland X Selection disponibil prin Rabla 2019 cu un preț de bază de 15.970 euro, TVA inclusă, are sub capotă un motor pe benzină turbo, de 1.2 litri, care dezvoltă 130 de cai putere. Confortul de top, specific Opel, este asigurat de dotări foarte utile, precum volanul încălzit și scaunele cu funcție de încalzire, inclusiv pentru locurile din spate, sau opțiunea de scaune ergonomice cu certificare AGR. Și, tipic mărcii, șoferul și pasagerii SUV-ului Grandland X beneficiază de conectivitate de top datorită sistemelor IntelliLink de ultimă generație compatibile cu aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay.

Utilitara de familie: Opel Combo Life Selection, de la 12.222 euro cu TVA

Recent lansat pe piață, modelul Combo Life a primit cea mai înaltă distincție oferită de juriul european AutoBest, titlul “Best Buy Car Europe 2019”. Iar cu 20 de sisteme de asistență pentru șofer ascunse sub caroserie, de la tempomatul automat, funcția de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor, asistența la menținerea benzii de circulație și frânarea automată de urgență, până la sistemul de detectare a somnolenței șoferului, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere și asistența la pornirea în rampă, noul Opel Combo este cel mai tehnologizat autovehicul multifuncțional din clasa sa.

Mașina este ideală pentru familiile care iși doresc mai mult spațiu sau pentru antreprenorii care, pe lângă spațiul generos pentru pasageri, au nevoie de spații de depozitare versatile (inclusiv în partea superioară a autovehicului). Practic, reinventează MPV-ul. Opel Combo Life poate fi echipat cu până la șapte locuri, iar volumul portbagajului poate avea de la minim 597 litri până la 2.693 litri.

O opțiune unică în segment este cutia automată cu opt trepte. Iar sistemul adaptiv de control al tracțiunii IntelliGrip cu cinci moduri, disponibil opțional, îi permite lui Combo să iasă de pe drumurile asfaltate sau să intre în siguranță pe șantierele cu suprafețe alunecoase.

Prin programul Rabla 2019, Opel Combo Life Selection L1H1, cu motor de1.2 litri și 110 cai putere, este disponibil începând de la 12.222 euro, cu TVA.

Advertisement

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te