Mini-SUV-ul Volkswagen T-Cross a ajuns în România la o lună de la premiera mondială

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 05.12.2018 - 13:51

T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse Volkswagen, a fost lansat la sfârșitul lunii octombrie, în paralel, în trei mari metropole, din trei colțuri ale lumii: Amsterdam, Shanghai și Sao Paolo. După numai o lună, modelul a ajuns în Concept Store-ul VW din România.

SHARE

Volkswagen T-Cross se alătură SUV-urilor deja consacrate ale constructorului german, Tiguan, T-Roc și Touareg. Iar din 2020, la această listă se va adăuga primul SUV Volkswagen 100% electric, respectiv ID. CROZZ. Pentru început, potențialii clienți români pot opta exclusiv on-line pentru ediția specială T-Cross First Edition, care include pachete de siguranță precum Blind Spot Plus și Rear Traffic Allert, sisteme de asistență precum Front Assist și Lane Assist dar și pachete de conectivitate cum ar fi CarNet Guide & Inform și App Connect. Apoi, după lansarea oficială a modelului T-Cross pe piața din România ce va avea loc în luna aprilie 2019, vor fi disponibile toate versiunile.

România este una dintre cele mai importante piețe Volkswagen pe segmentul SUV. Ne bucură să putem prezenta acest model într-un spațiu eminamente urban, respectiv un mall dintr-un cartier important din Capitală. Reușim să aducem, așa cum am promis, în Concept Store-ul din Plaza România un model aparte, foarte important în strategia de dezvoltare a grupului”, a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volskwagen.

Între T-Roc și Tiguan

T-Cross este primul SUV de talie mică al mărcii, fiind mai scurt decât T-Roc și mai compact decât Tiguan. Modelul crossover urban redefineşte standardele în cadrul clasei sale, devenind însoţitorul ideal în cotidian, dar şi mai departe. T-Cross este construit pe baza platformei modulare transversale MQB, care permite ca puntea frontală să fie poziţionată foarte în faţă. 

La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul de 2,56 metri este relativ mare, ceea ce creează condiţiile necesare unui interior generos, cu suficient spaţiu pentru cinci persoane. Noul T-Cross este dotat în echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -