VIDEO Pistolarul cu BMW, bătut temeinic de un bărbat căruia îi trăsese 11 bile în cap și în față

DE Adrian Costin | Actualizat: 10.10.2021 - 09:43

Adrian Țugui (38 de ani) a devenit cunoscut după ce a fost arestat preventiv întrucât se distra împușcând pietoni pe stradă. O filmare arată însă că a primit o replică dură de la un bărbat pe care-l împușcase cu 11 bile în cap și în față.

SHARE

Bărbatul care l-a pus la punct pe Adrian Țugui este Mircea Prelipcean, din Satu Mare. Cu toate că a fost împușcat de la mică distanță și pe urmă lovit cu pumnul, Prelipcean a reușit să iasă din mașină și a șters pe jos cu pistolarul care a băgat spaima în pietonii din Rădăuți.

Citește și: Interlopul Șoarecu, lăsat lat în cimitir de trei bărbați cu cagule

În timpul bătăii, pistolul a căzut din mâna lui Țugui și ulterior a ajuns în posesia polițiștilor.

Citește și: Patru interlopi din clanul Bonescu, între 21 și 49 de ani, au exploatat sexual o copilă de 14 ani

„Am avut cel puțin 11 bile trase în cap și în față și altele care nu m-au nimerit și s-au dus prin mașină. Dacă una îmi intra în ochi puteam să rămân orb. Am trecut prin momente de șoc, nu am știut cu ce trage, vă dați seama ce a fost în primele momente pentru mine. Sunt revoltat că acest agresor periculos, care a tras cu pistolul în mai mulți oameni, este acum în libertate, iar eu nu știu nimic de anchetă de la poliție”, le-a spus Mircea Prelipcean reporterilor de la Monitorul de Suceava.

Citește și: Clanul Capră, care lua alocațiile copiilor victimelor și le amenința cu violul, ani grei de pușcărie

Pistolarul cu BMW, liber din nou


Victima spune că l-a plătit pe Țugui să-i lucreze la casă, iar acesta l-a lăsat baltă. Apoi, Țugui a început să-i reproșeze că îl vorbește de rău prin sat.

Citește și: Două românce s-au făcut că ajută o bătrână oarbă care căzuse și i-au furat portofelul în Italia

Pe acest fond, pe 14 august, pe timp de zi, în timp ce se afla în fața locuinței mamei sale, Prelipcean a fost atacat cu pistolul. Mircea Prelipcean spune că același Țugui ar mai fi tras cu pistolul prin comuna Satu Mare și cu câteva zile înainte de agresiunea asupra sa, în urma unui alt conflict, cu alt localnic. Ar fi vorba în total de trei momente în care agresorul a tras cu pistolul, în timp ce se afla sub măsura controlului judiciar, conform Monitorul de Suceava.

Citește și: Cum a murit interlopul Cascadoru, un apropiat a lui Nuțu Cămătaru. Era și columbofil

După incidentul din data de 14 august 2021, Adrian Țugui și-a petrecut 30 de zile în arest preventiv, iar pe urmă a fost plasat sub control judiciar deoarece procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a solicitat prelungirea măsurii arestului preventiv prea târziu.

Acum, pistolarul cu BMW este din nou în libertate. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.