VIDEO Au dezbrăcat-o, au bătut-o, apoi s-au fotografiat cu victima. Minore cu dosar penal

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 31.05.2022 - 17:50
O fată a fost bătută de o minoră și totul a fost postat pe internet Foto: RODNAE Production/pexels

O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu cruzime de o altă fată de 15 ani. La incident au mai fost prezenți și alți minori care au făcut poze cu fata bătută.

SHARE

Mai mult, aceasta a fost dezbrăcată de haine și înjosită de un grup de fete și băieți. Totul a avut loc în data de 28 mai, în localitatea Biești din raionul Orhei.

Citește și: VIDEO Urmărit internațional, Mircea Nebunu merge la sală în Italia: Nu suntem mari, dar suntem răi

Imaginile au fost expediate la publicația echipa.md de către un martor ocular.

Citește și: VIDEO Urmărit internațional, Anaser Duduianu îl amenință pe Florin Salam. Ce răspuns a primit

Acesta a relatat că secvența video a fost postată pe o rețea de socializare de către agresori, la scurt timp însă ar fi fost ștearsă.

Din spusele lui, totul s-ar fi întâmplat după ce fata bătută le-ar fi spus pe nume părinților altei adolescente ce era prezentă la fața locului. Pentru a se răzbuna, după ce au bătut-o până la sânge, cei prezenți au dezbrăcat-o parțial de haine și continuau să o maltrateze, inclusiv cu o creangă uriașă de copac.

Iar după asta, adolescentele s-au și fotografiat cu fata plină de sânge, imagini care au circulat apoi pe rețelele de socializare. Am primit la adresa redacției noastre și o secvență audio în care una dintre fetele care ar fi participat la bătaie îi povestește unei alte persoane cum s-a întâmplat totul.

Dosar penal

După imaginile apărute pe internet, poliția s-a autosesizat și a stabilit preliminar circumstanțele celor întâmplate. Potrivit oamenilor legii, fata bătută are 16 ani, iar presupusa agresoare este o minoră de 15 ani.

Victima împreună cu o prietenă s-ar fi întâlnit cu alte două cunoscute, toate minore. La un moment dat, între victimă și una dintre fete s-a iscat un conflict verbal care a generat în bătaie.

Din declarațiile minorelor, pe alături trecea un băiat pe care acestea nu îl cunosc însă care a susținut verbal încăierarea în loc să intervină. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 18 ani și la fel urmează să fie audiat de polițiști. Fetele implicate în acest caz, cu vârstele de 14-16 ani, sunt audiate la moment , în prezența părinților. Minorele se află la evidență pentru abandon de domiciliu, iar părinții au fost sancționați de multiple ori contravențional.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, pentru huliganismul agravat, care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani, conform echipa.md.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.