Vali Nebunu, după arestarea lui Mircea Nebunu în Italia, către Bebino: În trei secunde te scurtăm

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.01.2022 - 14:29
Vali Nebunu, după arestarea lui Mircea Nebunu în Italia, către Bebino: În trei secunde te scurtăm Foto: Facebook

Mircea Băluș, zis Nebunu, șeful clanului Sportivilor a fost arestat în Italia unde se ascundea pentru că era condamnat în România la un an și o lună de închisoare. Vali Nebunu, fugit și el, i-a transmis într-un live amenințări interlopului Bebino care se află în control judiciar.

SHARE

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino, celebru după bătaia din Tei de anul trecut, în care a rămas fără două degete, a susținut, acum două luni, când a fost arestat din nou, că Mircea Nebunu l-ar fi băgat la închisoare.

Citește și: Cine este principalul vinovat în scandalul Novak Djokovic

Imediat a venit replica lui Mircea Nebunu, care era deja fugit din țară. Acesta i-a transmis lui Bebino să se ducă liniștit la pușcărie acolo unde o să se întâlnească cu cei pe care i-a turnat, conform Newsweek. 

Citește și: Cum se apără judecătoarea agresată de soțul ei care o spiona când se iubea cu grefierul la birou

Între timp, Bebino este iar libertate, sub control judiciar, iar Mircea Nebunu a fost arestat în Italia. 

Citește și: „Miracolul” românesc: România are un decedat la 12 infectări. Spania și UK, un mort la 400 infectări

Mircea Nebunu a fost condamnat cu executare, luna trecută, pentru conducere fără permis întrucât era eliberat condiționat după o condamnare de 9 ani din care nu executase decât o zi. El era însî fugit din țară dinaintea pronunțării sentinței.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

Acum, după ce a fost arestat, fratele său, Vali Nebunu, fugit și el din țară pentru a nu executa o pedeapsă cu închisoarea, i-a acuzat pe Bebino că el ar fi dat informații polițiștilor despre locul în care se afla Mircea Nebunu și i-a transmis că îi se vor zdrobi oasele „cu fier forjat din ăla striat”. În plus, Valentin Băluș l-a mai amenințat pe cel supranumit și „King Kong” din Berceni că a fost deja căutat, dar că nu a fost găsit.

O să ai tibiile rupte cu rangă din aia striată de fier

În plus, acesta a menționat numele mai multor clanuri care acționează în diferite zone București. „Dacă tu n-o să ai tibiile rupte cu rangă din aia striată de fier, io mă las de șemcherie. Te simți bine că l-ai legat și pe frati-miu? Unde umbli mă de trei zile? Că te-alteaptă umea p-acolo. Ești șmecher pe Facebook, mă? În trei secunde te scurtăm. Bă, tu îți cauți moartea cu tot orașul? Unde te mai mă, tu?

Citește și: Clanul Sadoveanu organizează tombole cu mașini de lux

Să-ți fac o hartă, așa, ca să înțelegit tu. Dacă te duci în Lamotești, sunt Bibiloi, cu Mustață cu Bebică, cu Teofil, dacă te duci mai sus, spre Ferentari, te ia Robert al lui Ioc, dacă te duci pe Decebal sau Herăstrău te iau Caranii (…).

Dacă te duci în Centrul Istoric te bate iar Coșoianu dar și Bujie, te duci mai sus, te iau cei din clanul Cocalarilor iar spre cluburi, bodyguarzii de la Mia Musica, pe care i-ai legat”, a spus Valentin Nebunu.

Marius Alecu le-a transmis fraților Băluș că nu se teme de nimeni și că intenționează să-i bată de unul dingur, atunci când va avea ocazia să-i întâlnească.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te