Șoseaua Afumați, blocată de protestul transportatorilor. Ce autobuze au traseul deviat?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 29.01.2024 - 16:17
Protestul transportatorilor și fermierilor continuă la Afumați - Foto: Facebook/Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI - cu rol ilustrativ
autobuze

Șoseaua Afumați, blocată de protestul transportatorilor. Acțiunile acestora continuă, la aproape trei săptămâni de la debutul lor. Zona cea mai afectată este cea unde protestatarii și-au făcut o adevărată bază, în apropierea Bucureștiului, lucru ce afectează transportul public.

SHARE

Șoseaua Afumați, blocată de protestul transportatorilor. Aceștia, alături de fermieri, își continuă acțiunile inițiate încă din 10 ianuarie. Săptămâna a început, astăzi, cu o nouă blocare a traficului în zona Afumași, care a devenit o adevărată bază a protestatarilor.

Șoseaua Afumați, blocată de protestul transportatorilor. Ce autobuze au traseul deviat?

După aproape 3 săptămâni de la debutul protestelor, transporatorii și fermierii își continuă acțiunile.

După ce au refuzat să ia parte la protestul programat în Piața Constituției, acum o săptămână, de un partid politic, oamenii au revenit la Afumați, care a devenit o adevărată bază pentru protestatari.

Astfel, luni, 29 ianuarie, pe Șoseaua Afumați, traficul rutier este complet blocat din cauza protestului fermierilor și al transportatorilor. 

Citește și: Dovada că Șoșoacă „a furat” protestele fermierilor și transportatorilor. A vrut numerele vehiculelor

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” le-a recomandat șoferilor să evite Șoseaua Afumați pentru că traficul este complet blocat atât la intrarea în localitate, cât și la ieșire din cauza protestului fermierilor și al transportatorilor.

„Blocaj total, intrarea și ieșirea din Afumați. Evitați zona!”, a scris persoana respectivă, potrivit b365.ro.

Un șofer a spus că a făcut 40 de minute de la Pod de la Europa până la Metro din cauza traficului de pe șoseaua respectivă, un drum care, în mod normal, potrivit Google Maps, se face în maximum 10 minute.

Un expert al aceluiași grupului de pe Facebook a anunțat că liniile 411, 412, 413 și 417 sunt blocate pe ambele sensuri pe DN2 pe raza localității Afumați.

Patru linii de autobuz au traseele deviate - Foto: Facebook/Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI 

„Liniile 411, 412, 413 și 417 blocate în ambele sensuri pe DN2 pe raza localității Afumați. Liniile menționate circulă deviat în ambele sensuri prin Ștefănești”, a scris acesta, potrivit sursei citate.

În acest context, Serviciul de Transport Voluntari (STV) i-a informat pe călători că liniile 411, 412, 413 și 417 vor circula pe trasee deviate din cauza blocajului rutier.

„Bună ziua, 

Din cauza blocajului rutier de pe Șoseaua Afumați, vă aducem la cunoștință faptul că autobuzele societății noastre vor devia de la traseele de bază.

Acestea vor fi deviate după cum urmează:

Tur: Șoseaua Afumați, Șoseaua Ștefănești, Bulevardul Eroilor, Strada Ecaterina Teodoroiu, traseu de bază. 

Retur: Șoseaua Colentina, Strada Ecaterina Teodoroiu, Bulevardul Eroilor, Șoseaua Ștefănești, Șoseaua Afumati”, se scrie în comunicatul STV.

Citește și: Negocieri tensionate între fermieri și ministrul Agriculturii. Care este rezultatul negocierilor

Tot astăzi, luni, transportatorii și fermierii din Brașov au scos  zeci de utilaje și camioane pe străzile din orașul de sub Tâmpa, potrivit tvrinfo.ro.

Timp de trei zile aceștia își vor striga nemulțumirile pe străzile din oraș după ce au primit autorizația de proteste din partea municipalității.

Autorizația primită de la autoritățile brașovene este valabilă în intervalul orar 11.00 - 16.00.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te