Craniul unei infractoare românce, membră a sectei "Cercul", descoperit de un câine în Germania

DE Adrian Costin | Actualizat: 05.08.2022 - 16:11
Craniul unei infractoare românce, membră a sectei "Cercul", descoperit de un câine în Germania Foto: politiaromana
Nușa Kelemen era urmărită internațional Foto: politiaromana
Eusebiu Sebastian Apostolache era guru al sectei Cercul Foto: adevarul.ro

Craniul unei periculoase infractoare românce, dată în urmărire internațională, membră a sectei Cercul, a fost descoperit în Germania de un bărbat care se plimba cu câinele. În secta Cercul se ocupa cu racolarea tinerelor care erau supuse unor ritualuri ciudate.

SHARE

Un craniu uman găsit în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliștii germani de la Kriminalpolizei ca aparținând Annei Nusa Kelemen, o femeie născută în Hârșova, în vârstă de 51 de ani, pe numele căreia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Citește și: VIDEO Bodyguardul român care a împușcat trei colegi și doi polițiști va fi eutanasiat în Spania

Un trecător care își plimba câinele pe o potecă forestieră din zona denumită „Allmesch” a făcut o descoperire pe cât de macabră, pe atât de neobișnuită.

Citește și: Un condamnat pentru delapidare a fost pus șef la Complexul Arcul de Triumf de către Eduard Novak

Singurul lucru cert era că acel craniu provenea de la o femeie. Potrivit informațiilor cotidianului WochenSpiegel, femeia decedată se numea Anna Nusa Kelemen, născută în România, care a locuit ultima oară în localitatea Treis-Karden. Ea era fostă angajată a Facultăţii de Arte din Târgu Mureş și mâna dreaptă a gurului sectei Cercul.

Pe numele ei era emis un mandat internațional de arestare. 

Și-a expus ritualurilor sectei Cercul propria fiică de nouă ani

Anna Nusa Kelemen a fost condamnată, la finele lunii noiembrie 2021, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori, având de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare.

Femeia era membră a sectei „Cercul” și avea rolul de a racola fete. Mai mult decât atât, a expus-o ritualurilor sexuale chiar și pe propria sa fiică în vârstă de 9 ani. Femeia devenea treptat confidenta fetelor racolate, le sfătuia raportat la problemele cotidiene şi le descria maniera prin care puteau să se apropie de divinitate, să aibă o viaţă fericită, prin orgasm sexual.    

Ororile sectei Cercul

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, fost profesor de teatru, muzician, coregraf, fost colaborator al Operei din Viena, este urmărit la nivel internaţional de zece luni în baza unui mandat de executare a unei pedepse de 9 ani de închisoare.



Eusebiu Sebastian Apostolache, autointitulat „Atotputernicul pe pământ”, a fost judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor în formă continuată. Hotărârea definitivă a fost pronunţată în 26 noiembrie 2021.  

Bărbatul a format o sectă în care, timp de opt ani, a racolat studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureş, dar şi eleve de liceu. 

Astfel, în cursul anului 2008, în calitate de lider principal, a pus bazele unei grupări sau secte supranumită Cercul, asemănătoare cu altele având aceleaşi ideologii ca şi cea condusă de Bhakwan Sri Rajneesh alias Osho şi care avea drept scop racolarea unor tinere, aservirea totală fizică/sexuală şi psihică a acestora în condiţiile impuse de inculpat, sub pretextul că doar astfel puteau evolua spiritual şi vor avea o viaţă fericită. Locuinţa acestuia din localitatea Eremitu, judeţul Mureş, era cunoscută drept ”casa sfântă”.  

Bărbatul a fost ajutat de o fostă angajată a Facultăţii de Arte din Târgu Mureş, Kelemen Nuşa Anna, care racola studente pentru grupare.  

În acest răstimp, intervenea „guru” Sebastian, telefonic sau prin intermediul femeii şi le felicita pentru performanţele de a avea orgasme repetate. Odată ce acestea treceau prin această etapă a iniţierii, erau duse în diverse locaţii unde se afla şi inculpatul, aşa-zise sfinte, de exemplu casa sfântă din localitatea Eremitu sau chiar la Viena, unde se continua îndoctrinarea lor, potrivit rechizitoriului.  

Supunere totală față de guru

Ritualurile deveneau comune şi al acestea se adăugau actele sexuale în grup cu inculpatul sau actele de lesbianism, în condiţii de supunere totală faţă de inculpat care  le spunea şi ce să mănânce, când să se tundă, când să îşi taie unghiile, unde au voie să plece, dacă să ia legătura sau nu cu propriile familii, ce să bea, fiind inclusiv drogate cu o serie de substanţe necunoscute, probabil cristale, care li se puneau în apa de băut şi care le dădeau tot timpul o stare de moleşeală, ameţeală, fiind obligate, cele cu venituri, să contribuie şi la cheltuielile casei, să cumpere anumite bunuri pentru liderul spiritual sau să participe la lucrările care se efectuau.   

Victimele erau obligate să îi raporteze tot ceea ce făceau, fiind de asemenea obligate a întreţine relaţii sexuale cu bărbatul, acesta devenind nervos dacă victimele reclamau dureri, în condiţiile în care în urma tuturor practicilor sexuale la care erau supuse, persoanele vătămate resimţeau o durere foarte puternică în timpul actului sexual. 
 
 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te