Poliția britanică habar n-a avut că Anaser și Lindon Duduianu sunt în Anglia, deși erau urmăriți

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 12.06.2022 - 20:15
Poliția britanică habar n-a avut că Lindon și Anaser Duduianu sunt în Anglia, deși erau urmăriți internațional Foto: Facebook

Interlopii Anaser și Lindon Duduianu, nepoți ai lui Emi Pian, au fost dați în urmărire internațională încă din august 2020. Ei s-au aflat la Birmingham, acolo unde au continuat să-și facă de cap. Poliția britanică nu știa nimic de ei, conform unui răspuns pentru Newsweek.

SHARE

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, se aflau în Anglia, la Birmingham cu câteva luni înainte de a fi dați în urmărire internațională pentru punerea în executare a mandatului de arestare preventivă în dosarul maneliștilor jefuiți și șantajați de clanul Duduianu.

Citește și: VIDEO Anaser Duduianu, urmărit internațional, live din Cancun: Toate drumurile duc la Rahova

Mărturie stau pozele postate pe conturile lor de Facebook, încă din primăvara lui 2020. Ei se aflau acolo întrucât se așteptau să fie arestați la un moment dat.

Citește și: 5.000 €/lună venitul lui Arșinel. E actor, director și revoluționar. I-a încăierat pe Dan cu Firea

După uciderea liderului Duduienilor, Emi Pian, au fost dați în urmărire, dar nu s-au sfiit să fie implicați în fapte cu violență și au continuat să facă live-uri, conform Newsweek România.

Citește și: Benzinăria pericol în care se bat și se înjunghie interlopii. Al doilea incident într-o lună

Poliția britanică habar nu avea de Lindon și Anaser

În noaptea de 25 spre 26 septembrie, în orașul englez Birmingham au avut loc o serie de incidente în care au fost implicați interlopi români.

Citește și: VIDEO Bătaie într-un club ilegal de manele. Patronul, un sirian, avea o crosă, dar a fost făcut KO

Publicația locală Birmingham Mail nota că orașul englez a fost scena unor violențe nemaivăzute. Atunci, Anaser Duduianu ar fi fost snopit în bătaie de membrii clanului Sărdaru din Craiova. 

La acea vreme au existat informații că Anaser Duduianu ar fi fost internat sub paza poliției într-un spital din Birmingham. Acest lucru a fost infirmat însă de către polițiștii britanici.

Newsweek România a solicitat Departamentului de Poliție West Midlands, în a cărei jurisdicție este și orașul Brimigham, informații despre cei doi fugari.

Polițiștii britanici ne-au răspuns atunci că nu au nicio informație despre Florin și Ștefan Duduianu și ne-au redirecționat către Home Office. De la Home Ofiice nu avem nici acum un răspuns deși solicitarea noastră a fost făcută la 18 martie 2021.

Întretimp, Lindon Duduianu s-a predat de bună voie autorităților române, iar Anaser Duduianu se pare că a fugit în Statele Unite.

Citește și: Fuga liderului clanului Duduianu, Anaser: din UK în Mexic, apoi, ajutat de o călăuză, în SUA

Lindon Duduianu, nestingherit pe aeroportul din Birmingham

Confirmarea că Poliția Britanică habar n-avea de cei doi interlopi a venit în momentul în care Lindon Duduianu a făcut un live pe aerportul din Birmingham în care i-a anunțat pe polițiștii români să-l aștepte la Otopeni pentru că vine să se predea.

În mod normal, fiind dat în urmărire internațională, Ștefan Duduianu, zis Lindon, ar fi trebuit să fie reținut de poliția britanică în timp ce făcea formalitățile de îmbarcare pe aeroportul din Birmingha. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat, deși Ștefan Duduianu și-a folosit propriul pașaport, ba a mai anunțat și public că se întoarce acasă. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.