O fetiță de 9 ani, răpită din România, abuzată sexual și căsătorită de 3 ori în Anglia

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.01.2022 - 20:25
Foto: pexels.com/pixabay

Chihlimbar Văduva (59 de ani) și Ileana Cârpaci (39 de ani), au răpit o fetiță de 9 ani din România și au dus-o în Marea Britanie unde au transformat-o în sclavă și au abuzat-o sexual. Chilimbar ar fi violat fata în mod repetat de când avea 12 ani.

SHARE

Ileana Cârpaci este cea care a adus fetița în Anglia, acolo unde a fost transformată în sclavă, fiind obligată să gătească, să facă curăţenie şi să fie dădacă pentru cei doi copii ai cuplului. Fetița a fost agresată sexual de bărbaţi mai în vârstă din comunităţile româneşti din Slough, Sheffield şi Londra.

Citește și: Fantoma de la IGPR: Benone Marian Matei, chestorul fără CV, fără declarație de avere

Opt persoane au fost puse sub acuzare în acest caz pentru răpire, viol, acte de sclavie şi vătămare corporală gravă, conform News Tv24. 

Citește și: Ce caută mascații la Clanul Duduianu tocmai când Ciprian și Grațian Pian se ceruseră în libertate

Madeleine Wolfe, procurorul care instrumentează cazul a declarat că fata a fost adusă din România în Marea Britanie de Ileana Cârpaci.

Citește și: Ce mai fac polițiștii români: accidente mortale, merg la bordel în uniformă, trafic de migranți

Fata, care acum are 16 ani, a declarat poliţiei că „a fost tratată destul de bine" la început, dar „în timp, lucrurile s-au schimbat". I s-a interzis să o contacteze pe bunica ei, cu care crescuse, şi a fost ţinută acasă pentru a avea grijă de copiii mai mici şi pentru a face curăţenie, în loc să fie trimisă la şcoală.

Chihlimbar a violat-o de la 12 ani

La aproximativ un an de la sosirea în Marea Britanie, fata era obligată să muncească în casa celor doi până la 2–3 dimineaţa, conform procurorului de caz.

„În perioada în care fata a stat cu cuplul, bărbatul a violat-o de la 12 până la 16 ani”, a adăugat acesta. În plus, victima a fost „măritată" cu tineri din comunitatea românească în trei rânduri. 

„Aceştia îi aranjau căsătoria şi, în schimb, primeau bani. Cu toate acestea, bărbatul a găsit întotdeauna un motiv pentru ca ea să se întoarcă la familia lui, astfel încât să poată continua să aibă grijă de casă”, au arătat anchetatorii.

Potrivit instanţei, în noiembrie 2020, cuplul a primit filmări pe telefonul mobil cu fata violată de alţi doi bărbaţi.

„În loc să îşi arate îngrijorarea, a fost bătută de amândoi şi violată din nou", a spus procurorul.

A fost salvată de trecători în timp ce fugea pe calea ferată

Când nu a mai ptut suporta toate abuzurile, fata s-a hotărât să fugă din casă şi s-a îndreptat către gara Slough, dar a fost urmărită de doi dintre răpitorii săi şi a fugit peste şinele de tren pentru a scăpa. Trecătorii au alertat Poliţia, iar copilul a fost preluat apoi de serviciile sociale din Marea Britanie.

Cele opt persoane din România judecate în acest caz au negat  toate acuzaţiile.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.