„Beizadeaua” Mario Iorgulescu, din Italia: Preferam la pârnaie, am făcut terapie cu electroșocuri

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 16.11.2022 - 14:27
Mario Iorgulescu / Foto: sport.ro

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a oferit un prim interviu după ce a accidentat mortal un tânăr cu mașina în 2019 și a fugit din țară. Spune că se află în Italia, internat la pshihiatrie, și că „preferam să fiu la pârnaie”.

SHARE

Mario Iorgulescu a provocat un accident teribil pe 8 septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, tată a doi copii, a murit pe loc, iar fiul președintelui LPF a fost internat la Spitalul Elias. Apoi, acesta a fost externat la cererea părinților și „a ajuns” în Italia, unde se află de mai bine de trei ani, pentru că nu vrea să facă pușcărie în România. 

Într-un prim interviu acordat după accidentul mortal, Mario a declarat că ”sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna”.

Citește și: Un puști cu 4 clase și-a dat "examenul" în hacking. A spart site-ul Poliției și a pus...manele

„Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. 

Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a mai spus Mario Iorgulescu, relatează fanatik.ro.

Citește și: Damă de companie de 49 de ani, ucisă pe stradă, cu 20 de lovituri, de un client de 34 de ani

Mario Iorgulescu recunoaște că era drogat, dar acuză că și victima consumase stupefiante

”Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi”, a declarat Mario Iorgulescu.

”Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote (...) Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc”, a mai precizat fiul lui Gino Iorgulescu.

De asemenea, Mario susține că nu vrea să se întoarcă în România. ”Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a precizat el.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te