Purtătorul de cuvânt al lui Teodosie: Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala și niște cârpe

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 01.12.2020 - 09:23
Foto: adevarul.ro

Purtătorul de cuvânt al lui ÎPS Teodosie, preotul Eugen Tănăsescu, a afirmat că nu adunările religioase sunt reponsabile pentru răspândirea COVID-19, ci aglomerațiile din transportul în comun și mall-uri, precum și măștile care sunt, în proporție de 90%, „niște cârpe”.

SHARE

„Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele. Au apărut retorii care se agită irațional că "ce alegi, Peștera sau ATI?" și că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii. Le atrag atenția că-s orbi și surzi.

Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică. Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.

În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse "spre protecție" au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște.

Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile. În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.

Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.

Pe care au tupeul să le și redenumească "acoperitoare faciale" doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.

Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure...

Statul practică prea mult dubla măsură”, a scris Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Slujba de la peştera Sfântului Apostol Andrei s-a desfășurat luni în localitatea Ion Corvin din județul Constanța, cu participarea mai multor persoane din alte localități, deși nu aveau voie. Preoții de pe scena amenajată în aer liber nu au purtat măști de protecție și nu au respectat regulile de distanțare fizică, informează digi24.ro. 

Citește și:

VIDEO Cum i-am dat șpagă lui IPS Teodosie

Cine sunt conspiraționiștii și rusofilii care îi țin isonul lui Teodosie, arhiepiscopul Tomisului

1,5 milioane lei, motivul pentru care Teodosie voia să riște viețile a mii de creștini la pelerinaj

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.