Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 17.09.2021 - 18:52
Interlopul Tyson către Robert Nica: Ești un măscărici Foto: Facebook

Marius Victor, zis Tyson, le-a transmis interlopilor Joe și Robert Nica, membri al clanului Sportivilor, că nu se teme de ei și că sunt niște măscărici. Totodată le-a spus că el nu are nicio treabă cu Mircea Nebunu.

SHARE

Marius Victor, zis Tyson este considerat un apropiat al lui Mircea nebunu, însă el neagă acest lucru, într-un live distribuit pe rețelele sociale.  

Citește și: Milionarul care a fost jefuit, băgat în portbagaj și lăsat gol în pădure de frații Cămătaru, urmărit

Joe este tatăl interlopului Bebino care tocmai a fost din nou arestat pentru infracțiuni cu violență.

Citește și: Florin Salam, în stare gravă. Cauza: stilul de viață haotic sau COVID. Anunțase că refuză vaccinarea 

Robert Nica a fost unul dintre fondatorii clanului „Sportivilor“ din cartierul bucureștean Berceni.  În 2006, mai mulți membri ai clanurilor „Sportivilor“ și „Cămătarilor“ au fost arestați într-un dosar instrumentat de DIICOT. Într-un final, Robert Nica a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru constituire de grup infracțional organizat.

Robert Nica a devenit, între timp, investitor imobiliar și spune peste tot că s-a lăsat de infracțiuni. 

Tyson către interlopii Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru 

"Băi mafiotule care ești, după cine trimiți tu mașini și alea? Vei-ți de treaba ta, că după întâi ai trimis un BMW negru și eu l-am văzut cu ochii mei. A dat de două trei ori târcoale pe la benzinărie p-acolo. 

Hai să ne înțelegem așa, că pentru mine ești un măscărici, Nica. Vezi-ți de treaba ta și nu mai trimite tu pioni după mine. Ce jucăm, șah, p-aici prin cartier? Vino tu dacă ai ceva.

Citește și: EXCLUSIV Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-uri ilegale

Și ca să ne putem înțelege frumos și astea , de unde până unde ați ajuns voi să spuneți că eu umblu cu Mircea Nebunu și că eu sunt cu Mircea Nebunu? Ce treabă am e cu Mircea Nebunu? De unde până unde? Mircea Nebunu e cu viața lui, eu sunt cu viața mea.

Ce aveți? V-ați îmbătat, v-ați îmbolnăvit? Mircea Nebunu în sus, Mircea Nebunu în jos. Voi sunteți bolnavi? Voi nu gândiți? Că fac eu poze cu el, e normal să fac că e prietenul meu de o viață de la sport.

Că face ăla mișto de voi , face pentru că sunteți proști. Io fac că v-ați luat de lume și ați făcut pe șmecherii p-aici prin cartier și m-ați amenințat pe mine că mă omorâți. Altceva n-aveți. Eu sunt șmecherul vostru. Eu sunt șmecherul tău, Joe, eu sunt șmecherul tău, Nica. Că și voi ați fost șmecheri pentru oamenii ăștia buni și v-ați bătut joc de ei și i-ați bătut și le-ați luat banii și i-ați nenorocit.

Joe, tu dă voie la lume să intre în țară ca să pună țara pe picioare. Tu, Nica, la fel, dă-le voie la oamenii ăștia care sunt fugiți p-afară ca să intre în țară să se pună și țara asta pe picioare. Că nu și-au mai văzut oamenii ăia familiile de o grămadă de timp din cauza voastră", a spus Tyson într-un live.

Tyson i-a mai amenințat pe Bebino și pe Joe

În aprilie, Tyson i-a mai amenințat pe interlopii Bebino și Joe. 

 „Ăștia doi au același caracter, caracter infect ca să știți. Și pe ăsta (n.r Joe), la fel, când îl vedeți pe stradă să îl scuipați și să îl înjurați că merită, vă dau eu voie.

Citește și: Interlopul Romi Neguș, săltat și audiat pentru tentativă de omor: N-aveți ce face?

Acum când ai stat la pușcărie, perioada aia de patru luni când ai intrat pe cameră și au țipat ăia pe tine și te-a mutat la patul 3, la curățenie, să speli pe jos, să speli WC-urile și chiuvetele. Și îți mai aduci tu aminte când unul dintre ăia din cameră, că erau o brigadă, ți-a zis să mergi pe vârfuri, să nu mai deranjezi?”, a spus Marius Victor, zis Tyson.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.