VIDEO Temutul interlop Gore din Cluj e liber după 10 ani și spune rugăciuni pe canalul de Youtube

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.11.2021 - 14:26

Gore a fost condamnat în 2011 pentru că a înjunghiat un brancardier de la Spitalul de Urgență din Cluj. Dar până atunci fusese implicat în multe fapte cu violență. Era celebru și pentru felul în care arăta. Acum e liber și a deschis un canal de Youtube și spune rugăciuni.

SHARE

Gore din Cluj, pe numele său real, Marius David, a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe, incidentul având loc în august 2011. 

Citește și: BRD vrea să deschidă cu forța caseta de valori a interlopului Belgian Tănase și a unui fost procuror

Tot în 2011, înainte de incidentul cu brancardierul Gore s-a tăiat singur la gât în plină stradă și a ajuns la Spitalul de Urgență.

Acum a fost eliberat și a deschis un canal de Youtube și spune rugăciuni.

Gore, în vârstă de 41 de ani, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat și condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat alături de prietenii săi, Sebastian Chira și Mesi.

În 2001, Gore a fugit din România și s-a stabilit în Palma de Mallorca, în Spania. Acolo a avut un conflict cu un bucureștean, căruia i-a tăiat mâna cu sabia. A stat închis, dar a fost eliberat pentru că victima nu s-a mai prezentat la proces.

Citește și

Frații Săndulache au tăiat cu sabia mâna unei prostituate și au bătut-o cu ea. 181 de ani, pedeapsăÎn iulie 2005, el a fost extradat din Spania și și-a executat pedeapsa pe care o avusese în țară când a fugit.

Gore a stat închis la Penitenciarul Gherla până în 2006.

Interlopul era celebru și pentu brațele sale enorme pe care le făcuse așa cu ajutorul unor injecții.

Spunea că e posedat

Deși s-a spus că de la fuga să din România, în primăvara anului 2001, ar fi fost văzut în mai multe țări din Europa, precum Ungaria, Italia și Spania, unde ar fi trăit din recuperări și taxe de protecție, Gore a negat: "Am fost doar în Spania. La Palma de Mallorca. Cum am ajuns acolo? Hmmm... Cu avionul și vaporul. Ce am făcut? Am fost în vacanță. Am stat la plajă tot timpul".


După câteva momente, a revenit însă asupra răspunsului: "Am fost sub influența duhurilor rele, a Satanei, și am făcut lucruri urâte. De fapt, alții făceau, și noi luam banii. Lucrau pentru noi. Din ce trăiam? Eu nu știu ce joc e asta, că nu-l pricep, însă mie îmi dădeau banii", spunea Gore, pentru Clujeanul, în 2005

 "Încerc să vorbesc, însă nu pot, de nervi. Să scrii acolo că am probleme psihice. Am o formă de schizofrenie. Am fost internat la psihiatrie, iar doctorii au stabilit că am .

Scrie și în actele de la dosar. Dar eu nu sunt nebun, eu văd și aud", explica Gore pentru Clujeanul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.