Interlopul care l-a lăsat fără două degete pe Bebino, l-a supărat, din închisoare, pe Romi Neguș

DE Adrian Costin | Actualizat: 31.12.2021 - 09:52
Interlopul care l-a lăsat fără două degete pe Bebino, l-a supărat, din închisoare, pe Romi Neguș Foto: Facebook

Interlopul Cezar Petcu, zis Joe, care este închis pentru tentativă de omor după ce a participat la măcelul din Tei Toboc în urma căruia Marius Alecu, zis Bebino, și-a pierdut două degete, amenință din închisoare. Un alt interlop, Romi Neguș, l-a amenințat la rândul său pe Petcu.

SHARE

Aflat în închisoare, acolo unde ispășește o pedeapsă de 6 ani și opt luni, Cezar Petcu, zis Joe, a povestit într-un live varianta lui despre ce s-a întâmplat în timpul tentativei de omor pentru care e condamnat.

Citește și: Interlopul Romi Neguș intervine în scandalul dintre Vali Nebunu și Bebino: Nu mai înjurați de morți

Petcu a afirmat că Bebino l-ar fi rugat în genunchi să-l lase în viață, iar unul dintre atacatori ar fi intenționat să-l agreseze sexual, după ce s-a prăbușit la pământ.

Citește și: Danileț, exclus pentru karate, judecătoarea Adriana Stoicescu se bucură. Ea poate să atace oricând

”Bebino, ai fost pus de prietenii tăi de la DIICOT să vorbești la adresa mea sau nu ți-ai dat seama ce ai vorbit? Nu ți-a fost rușine să vorbești așa? Ai uitat când te-am pus în genunchi și plângeai să nu te mai tai, că ai copil acasă? ”, a spus Cezar Petcu într-o filmare făcută închisoare.

Citește și: „Miracolul” românesc: România are un decedat la 12 infectări. Spania și UK, un mort la 400 infectări

”Ce să mai zic, dacă tu crezi că așa e bine, la câte probleme ai făcut...Băi, ce crezi, și Ion Creangă ar fi invidios pe tine, nici el n-a scris atâtea poezii câte scrisori ai trimis tu la DIICOT", a mai spus Cezar Petcu încurând operele literare ale lui Ion Creangă.

Citește și: Vali Nebunu, după arestarea lui Mircea Nebunu în Italia, către Bebino: În trei secunde te scurtăm

V-ați tăiat între voi ca proștii

Acest clip l-a supărat pe interlopul Romi Neguș care a intervenit în favoarea lui Bebino.

Citește și: Pentru ce va sta interlopul Dragonu nouă ani la închisoare

"Spui nu mai aberații. În primul rând tu ești o săgeată, Cezar Petcu. Săgeată la lume, știi ce zic. Când vreodată tu să te compari cu Bebino? Voi l-ați chemat pe Bebino la grătar și ați sărit pe el 20 de inși cu cuțitele. Și v-ați tăiat între voi ca proștii și ați zis că a avut Bebino cuțit la el și l-a tăiat p-ăla la gât. Când vreodată poartă, mă, Bebino cuțit la el? Potolește-te mă băiatule cu ștourile tale de doi lei", i-a transmis Romi Neguș lui Cezar Petcu. 

Lumea interlopă este în fierbere după ce Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, iar fratele său, Vali Nebunu l-a acuzat pe Bebino că ar fi de vină pentru asta. În scandal a intervenit și interlopul Romi Neguș, care este finul lui Mircea Nebunu, cu care era însă certat.

Fratele lui Vali Nebunu, fugit și el, i-a transmis într-un live amenințări interlopului Bebino care se află în control judiciar și pe care îl acuză că l-ar fi turnat pe Mircea. A urmat , desigur, și o replică a lui Bebino, care i-a amenințat la rândul lui pe cei doi frați.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te