Un interlop cu Porsche a tăiat cu sabia roțile unui camion după ce l-a acroșat ușor

DE Adrian Costin | Actualizat: 04.10.2023 - 00:05
Interlopul a făcut praf mașina după o urmărire cu Poliția Foto: Info Huedin

Un interlop care conducea un Porsche Panamera a acroșat ușor un camion într-o benzinărie. Șoferul acestuia i-a cerut să fie mai atent și atunci a izbucnit scandalul.

SHARE

Un autoturism Porsche Panamera a intrat într-o benzinărie din Huedin, iar șoferul mașinii, interlopul Mihai David, din Fetești, a acroșat ușor un camion.

Când șoferul acestuia i-a spus să fie mai atent, interlopul s-a enervat, a scos sabia și a tăiat cauciucurile camionului. 

Citește și: Interlopul Stripăru, dereglat de anabolizante, s-a dat la mascații de la închisoare. Voia la umbră

„A scos o sabie din mașină sau ceva cuțit mare, nu am mai văzut așa ceva până acum, și s-a îndreptat hotărât spre șoferul TIR-ului. Cred că dacă șoferul de TIR nu se urca repede în cabină acum era la spital tăiat ori nu mai era în viață. Vărsare de sânge era aici dacă nu se ferea bietul om.
Șoferul violent parcă era drogat, părea că e sălbatic și țipa”, a spus un martor care a asistat la scenă pentru Info Huedin.

Un interlop cu Porsche a tăiat cu sabia roțile unui camion după ce l-a acroșat ușor

Oamenii din benzinărie au sunat la 112 să anunțe incidentul. Între timp, autoturismul de lux părăsise stația peco și se îndrepta spre direcția Oradea. În centrul orașului Huedin, în zona fostei Policlinici, văzând BMW-ul Poliției Huedin, șoferul mașinii de lux a întors brusc, printre alte mașini, și a pornit în mare viteză spre Cluj-Napoca.

Polițiștii aflați în BMW primiseră deja informații despre incidentul din benzinărie, astfel că au pornit în urmărirea autovehiculului condus de bărbatul din Ialomița. În apropiere de Șaula, necunoscând drumul, ialomițeanul a ieșit în decor cu mașina.

A abandonat autovehiculul și a luat-o la fugă pe câmp. În scurt timp, a fost prins de oamenii legii, încătușat și dus la sediul Poliției Huedin.

Ajunși la sediul Poliției Huedin, oamenii legii au aflat motivul pentru care interlopul a luat-o la fugă pe câmp. Acesta nu deținea drept de conducere și a crezut că astfel va scăpa.

„Acesta și-a continuat deplasarea, nerespectând indicațiile polițiștilor. Echipajul rutier l-a urmărit aproximativ 2 km, iar la ieșirea din oraș bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă. A fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, stabilindu-se ulterior că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, în contextul săvârșirii unei alte infracțiuni la regimul rutier.

A rămas și fără Porsche

A fost testat cu aparatul etilotest și aparatul drugtest, rezultatele fiind negative”, mai precizează Vișan.

Pentru aventura de la Huedin, individul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. În plus, oamenii legii au indisponibilizat autovehiculul evaluat la aproximativ 30.000 de euro.

„Polițiștii au fost sesizați despre o stare conflictuală spontană într-o stație de carburanți din orașul Huedin, unde un bărbat ar fi împuns cu un obiect ascuțit pneurile unui autocamion. La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe bărbat în trafic, la volanul unui autoturism”, a precizat Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te