Interlopul Vali Nebunu, către Romi Neguș: Mă bozgore, ești smardoi închipuit. La București, mori

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.02.2021 - 20:17
Frații Vali și Mircea Nebunu, către interlopul Romi Neguș: Mă bozgore nebun, dacă vii la București, mori de 10 ori Foto: Facebook

Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, l-a amenințat pe interlopul orădean Romi Neguș că-l omoară dacă-l prinde în București, după ce acesta din urmă făcuse o brigadă de peste 120 de interlopi ca să-i atace pe „sportivi".

SHARE

Brigada lui Neguș a fost însă oprită de poliție, iar confruntarea nu a mai avut loc.

În replică, Vali Nebunu spune că, de fapt, Romi Neguș nici nu a vrut să vină să se bată cu „sportivii" și că el a anunțat poliția.

Citește și

Mama Cordunenilor, către fiul său Beleaua: N-o mai bate pe Alexandra, bate-ți dușmanii de lângă tine

”Mă bozgore nebun! Caută pe Google să vezi cine suntem noi. Noi am făcut fapte, nu tu care nu ai nicio faptă în viața ta. Tu zici că nouă ne place să facem live -uri pe Facebook. L-ai pus pe baba aia mucegăită de Nelson să facă live... 

De ce minți și te dai pe șmecherul. Ce dracu de smardoi ești tu, că ai avut două meciuri și ai luat patru bătăi. Ce șmecher ești tu că nu ai nicio faptă. Nu a auzit nimeni de tine. Să moară toată familia mea, dacă a auzit cineva de tine până nu te-a cununat frate-miu. 

Citește și

EXCLUSIV Ce spune poliția americană despre recompensa pentru ucigașul lui Aly Sadoveanu

Ultima dată te-a bătut Feri ăla. A sărit Mircea Nebunu să te salveze. Ești smardoi închipuit. Ai căutat din cumetria asta cu frate-miu să te știe lumea și pe tine. Tu nu te bați, tu țopăi la sac", i-a transmis Vali Nebunu lui Romi Neguș.

Vali Nebunu a postat și un clip din timpul unui meci în care Romi Neguș este bătut fără drept de apel.

"O filmare cât o mie de cuvinte. Uitați-l pe smardoiul asta care țopăie la sac fără talent. Băăăă rumeguș ți-ai greșit cariera “ bombardierule” care te ai pus capră când te-a luat puștiul ăsta la pumni, noroc că a intervenit Mircea cu brigada noastră să-l timoreze ca altfel erai ko", este comentariul lui Vali Nebunu. 

Citește și

VIDEO Interlopii se „bat" pe Fb. Romi Neguș: Cine nu-i dă block lui Mircea Nebunu se mută în Berceni

Ești zmardoi închipuit, dacă vii la București, mori de zece ori

Interlopul bucureștean mai spune că sportivii se aflau doar la 60 de kilometri de Oradea, adică foarte aproape de Romi Neguș:

"Ai mințit în ziare. Cum ziceai tu că veneai la București, când lumea noastră era acolo, la 60 de km de Oradea, la o înmormântare. 

Citește și

Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

Noi eram la tine acasă. La hotel Royal. Noi eram la tine acasă. Tu ai chemat garda de l-au luat pe Salvatore, iar după aia te-ai suit și tu într-o mașină și te-ai dat singur la poliție. 

Ai sunat la ziare că te-ai dus cu 120 de oameni la București să îi omor pe ”sportivi”. Să moară frații mei că de ajungeai aici, nu mai plecai.

Ce să faci tu la București? Tu la București mori de zece ori. Să moară toată familia mea dacă vii, nu mai ieși, decât la Oana Zăvoranu, la Popești Leordeni. Ce să cauți la București, tu de la țară, de la tine? 

Ai luat-o razna mă Romi Neguș. Tu mă provoci, ca să te fac praf pe tine. Ca fetele face: Vă rog pe toți să îi dați block, lui Mircea. Râde toată lumea că râde Fane Spoitoru din ceruri”.

Citește și

Liderul clanului Motanu: „Când ucizi, arăți lașitatea ta în fața dialogului". Legătura cu Emi Pian

Fiul interlopului Nelson, Livian, amenințat

”Tu l-ai pus pe Nelson să facă live. Poate îl fac prostituată pe fiul lui Nelson. Nu tu ai făcut live -uri. Ai dat în ziar la țară de la tine. Ai zis că vii cu 120 de oameni la București, că ai făcut brigadă. Păi ce să faci tu la București, când noi eram la tine acasă. L-ai sunat pe Mircea Nebunu să îi spună că ai venit să îl bați pe finul meu, Gringușor”, a mai spus Vali Nebunu. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te