Interlopul Romi Neguș a făcut o brigadă de 120 de inși ca să-i bată pe „sportivii" lui Mircea Nebunu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.12.2023 - 15:23
Mircea Nebunu și Romi Neguș la nunta interlopului din Oradea din 2018 Foto: Facebook

Înarmați cu pistoale, bâte și topoare, interlopii lui Neguș au spus că mergeau la o înmormânatre. Mircea Băluş, zis Nebunu', unul din liderii Clanului Sportivilor din Capitală, este și nașul lui Romulus Markovics, zis Romi Neguș, din Oradea.

SHARE

Relații dintre cei doi interlopi s-au stricat în ultima perioadă, fiecare dintre ei postând mesaje în care cereau apropiaților să aleagă cu cine vor să rămână prieteni.

Între timp, acum câteva zile, Mircea Nebunu, fugit în Italia, a făcut un live in care spune că o respectă pe fina sa, soția lui Neguș, după ce un alt interlop l-a înjurat de familie pe Romi.

Citește și: Interlopul Bera, care se bătea cu Sandu Geamănu, și Talanu au furat un bax cu cocaină din autogară

Până la un conflict în stradă a fost doar un pas.

Citește și

VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Numărul interlopilor care l-ar fi însoţit pe Neguş este de peste 120 de persoane. Markovics a plecat din Oradea spre Cluj cu 60 de prieteni, la care s-au mai adăugat şi alte persoane: naşul fetiței lui Neguș - controversatul afacerist din Sântandrei Mihai Borciu - care i-ar fi trimis în ajutor toţi finii, 45 la număr, din Bihor, Timiş şi Arad, iar din Turda ar fi venit alți 20 de bătăuşi.

Citește și: Mirabela Dauer #metoo: Soțul m-a bătut cu fierul de călcat. Era beat. Apoi, mi-a dus flori la spital

A urmat însă o operațiune de amploare a poliţiştilor din Bihor şi Cluj, pe DN1, între Oradea şi Piatra Craiului, unde au legitimat mai multe persoane şi le-au percheziţionat acestora maşinile.

Citește și: Unde au fugit interlopii Mircea Nebunu și Anaser Duduianu ca să scape de închisorile românești

Între zecile de persoane legitimate de poliţişti s-a aflat atât Markovics, cât şi mai mulţi apropiaţi ai acestuia, opriţi în apropiere de Aleşd. Contactat de reporteri, Neguş a pretins că el şi partenerii săi voiau să meargă, de fapt, la o înmormântare.

La înmormântare, cu pistoale și topoare

"Noi am fost în zonă, dar pentru că am vrut să mergem la Turda, o înmormântare. Ştiu că s-ar fi găsit pe la unii pistol cu bile, topoare... Nu ştiu la cine şi e treaba lor", a declarat Neguş, confirmând, însă, faptul că e supărat pe naşul său de cununie. "M-am certat cu el, da, dar e naşul meu, poate ne vom împăca", a mai spus Markovics.

Citește și

Interlopul Boncu se plânge în instanță: Nici reducere la cocaină nu aveam. O problemă de sănătate

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, susţine că acţiunea poliţiştilor ar fi fost una obişnuită, "parte din activităţile zilnice", iar despre armele albe care ar fi fost confiscate, a refuzat să ofere date, susţinând că "nu sunt mandatată să ofer alte informaţii despre acest subiect". 

Nici purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj nu a putut oferi mai multe relaţii. "Implicarea noastră a fost doar pentru sprijin. Toată acţiunea s-a derulat în judeţul Bihor", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Andreea Andrada Vişan, relatează Bihoreanul. 

Citește și

FOTO Maneliștii imobiliari Salam, Minune și Vijelie construiesc cartiere întregi cu banii interlopilor primiți la cântări

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te