INTERCEPTĂRI Șefii Duduienilor, supărați pe maneliști: Îi tai limba lu' Salam, să moară copiii mei

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.08.2020 - 12:18
Manelistul Salam, la înmormântarea lui Emi Pian

O înregistrare a Poliției surprinde o discuție între doi dintre capii clanului Duduianu, în care unul dintre acești interlopi, Aramis, unchiul lui Emi Pian, îi spunea celuilalt că îi va tăia limba manelistului Florin Salam, dacă nu-i va da 100.000 de euro.

SHARE

Motivul supărării interlopului Constantin Nicolae (zis „Aramis”, fiul lui Cristofor, fostul cap al clanului Duduianu) a fost că, în 22 iunie, fusese agresat într-un restaurant și considera că este vina manelistului Salam, prin urmare acesta era bun de plată. 

În interceptările făcute într-o benzinărie, Aramis i se plânge lui Ioniță Marius, zis „Grasul”, căruia îi cere să se ducă la Salam și să-i aducă banii. 

Citește și: MANELIȘTI Clanul Duduianu, urmărire penală după ce i-au forțat să cânte gratis pe Guță și Salam

„ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”

GRASU :  (neinteligibil)  Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule,  știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”, se arată în interceptările publicate de gândul.info

Citește și: Șef din Poliție, despre clanurile interlope: În fiecare anchetă am avut un polițist cercetat

„La data de 25.06.2020, au fost efectuate activități de supraveghere video și audio, în baza mandatului de supraveghere nr. 59/UP din 23.06.2020, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, la ora 12:25, numiții Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, și Constantin Nicolae, zis Aramis, s-au întâlnit  la stația peco MOL, din București, (…), ocazie cu care cel din urmă i-a transmis lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, că îl consideră vinovat pe Stoian Florin, zis Florin Salam, de faptul că a fost bătut la restaurantul Le Blanc, iar din acest motiv Stoian Florin trebuie să-i remită acestuia, prin Ioniță Marin-Marius, suma de 100.000 euro, în două tranșe a câte 50.000 euro fiecare, în caz contrar acesta nu va mai cânta nicăieri, îi va tăia limba lui Florin Salam și o să-l omoare”, conform Poliției. 

În luna iulie, Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu acesta) au fost puși sub învinuire, după ce maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță s-au plâns că au fost tâlhăriți de Duduieni, reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, clanul Duduienilor i-a obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să le remită sume de bani care ajungeau până la 100.000 de euro sau să cânte, gratis, la diverse evenimente.

Citește și: FOTO & VIDEO Cine va prelua clanul Duduianu. Aramis, Instronom, Denom și Seif, cei mai temuți

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te