VIDEO Interdicție la postări și live-uri pentru doi interlopi care s-au bătut din cauza nevestelor

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.12.2022 - 15:47
Doi interlopi, Mihai Gabor, zis Grecu şi Mihai Borciu, naș și fin, s-a luat la bătaie în plină stradă Foto: Bihoreanul

Doi interlopi, Mihai Gabor, zis Grecu, apropiat al lui Romi Neguș, şi Mihai Borciu, naș și fin, s-a luat la bătaie în plină stradă și s-au ales cu un dosar penal în urma căruia nu mai au voie nici să facă live-uri sau să se atace prin postări pe rețelele sociale.

SHARE

Toată scena a fost filmată de o tânără, iar în imagini, se observă cum agresorii se provoacă la bătaie, își aplică mai multe lovituri şi ajung chiar şi pe asfalt. Conflictul ar fi pornit de la soțiile celor doi. 

Evelina Gabor și Cătălina Borciu, soțiile celor doi, s-au întâlnit la un magazin din Sântandrei, județul Bihor, unde ar fi avut un schimb de replici. La un moment dat, în apărarea Cătălinei Borciu ar fi intervenit chiar fiica ei.

Citește și: Ce-au făcut două femei gardian din Germania din dragoste pentru-n pedofil român. Una l-a luat de soț

Disputa verbală, care s-a desfăşurat în faţa vânzătoarelor şi a camerelor de supraveghere din magazin, a continuat apoi afară, unde adolescenta ar fi fost luată de păr de soţia lui Gabor, care, enervată de situaţie, şi-a sunat soţul. Drept urmare, şi adolescenta şi-a apelat tatăl.

Întâlnirea dintre cei doi bărbați s-a transformat într-o bătaie în toată regula, în plină stradă, în zona centrală a localității, de faţă cu susţinători care, de o parte şi de alta, încercau să-şi ajute favoriţii, dar şi cu martori. Au fost prezenți inclusiv reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ajunşi la faţa locului, care au încercat să-i liniștească, însă fără succes.

 

 

În timpul scandalului, care a fost înregistrat video chiar de fiica lui Mihai Borciu, se vede cum ambii combatanţi au pietre în mână, cum în apărarea lui Borciu sar doi angajaţi ai unei firme de pază, dar şi o tânără, angajată la firma lui Borciu. Imaginile mai arată cum Grecu se fereşte din calea lor, dar şi cum acesta din urmă îşi păcăleşte finul, cerând "o discuţie" după care, văzând că Borciu se apropie, încearcă să-l lovească cu pumnul. 

În final, luni seară, atât Mihai Gabor, cât şi Mihai Borciu au ajuns la sediul Poliţiei Bihor, împreună cu încă două persoane, George Mărcuş şi Bianca Crâşmar, cei patru fiind reţinuţi de polițiști pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv pentru loviri şi alte violenţe.

Au interdicție la postări pe rețelele sociale

Mihai Gabor, zis Grecu şi Mihai Borciu nu mai au voie să posteze pe internet înregistrări, filmulețe sau live-uri unul despre altul, conform Bihoreanul.

Inedita măsură a fost dispusă pe o perioadă de 60 de zile şi este valabilă şi pentru celelalte două persoane puse sub acuzare în caz - George Mărcuş şi Bianca Crâşmar -  reţinute şi plasate sub control judiciar în acest caz.

Informațiile apar într-o informare transmisă, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care a confirmat măsurile preventive dispuse, perioada pe care se aplică şi interdicţiile pe care aceştia le au în acest interval de timp.

Potrivit documentului, persoanele reţinute - Mihai Gabor, Mihai Borciu, George Mărcuş şi Bianca Crâşmar - au fost plasate sub control judiciar începând de miercuri, 21 decembrie 2022 şi până pe 18 februarie 2023, inclusiv, sub acuzația de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar printre măsurile dispuse se numără și cea prin care niciunul dintre ei nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de locuințele celorlalți inculpaţi. De asemenea li s-a impus să nu se apropie de la o distanță mai mică de 200 metri între ei, să nu comunice între ei, direct sau indirect, pe nicio cale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te