De ce a divorțat în secret Paula Seling după 17 ani de căsnicie. Motivul nu a fost lipsa iubirii

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 02.11.2023 - 15:38
De ce a divorțat în secret Paula Seling după 17 ani de căsnicie - Foto: Antena1/ imagine cu caracter ilustrativ

Paula Seling este una dintre cele mai mari artiste din România. Datorită vocii de aur pe care o are, a rezistat ani la rând în lumina reflectoarelor. Ceea ce puțini știu este că artista a fost căsătorită chiar cu managerul său, Radu Bucura. Cei doi au divorțat însă, în secret.

SHARE

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat în secret, după 17 ani de căsnicie. Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul a recunoscut că nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei.

Paula Seling și Radu Bucura, divorț în secret după 17 ani

Paula Seling și Radu Bucura formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Acum, însă, povestea lor de iubire ar fi doar ”istorie”, căci aceștia ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi au fost dați de gol chiar de noul manager al Paulei Seling, care a fost contactat de Click. Întrebat de reporter dacă Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling de la divorț, managerul a confirmat. ”Da, este adevărat, corect”.

Citește și: 3,5$ pe oră salariul minim de la 1 ianuarie. Vestea proastă: nu îi luați pe toți acasă

Totodată, Radu Bucura a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei, însă a refuzat să ofere alte detalii despre viața lor personală.

”Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru click.ro.

Paula Seling și Radu Bucura au fost împreună mai bine de 17 ani, artista fiind îndrăgostită de el încă din adolescență, când și începuse să-i trimită scrisori. Relația s-a legat de abia nouă ani mai târziu și s-a lăsat și cu o căsătorie.

Mai exact, Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în anul 2005. Din păcate, cei doi au decis acum să meargă pe drumuri separate. Totul, în mare liniște. Și asta deoarece se pare că au divorțat deja în mare secret, familia și prietenii fiind singurii care știau de destrămarea căsniciei.  

Ce a declarat Paula Seling despre divorț

În timp ce toată lumea aștepta ca Paula Seling să vorbească despre zvonurile apărute în presă în ultimele luni, aceasta a făcut o dezvăluire explozivă, mărturisind că a adoptat o fetiță.

În cadrul interviului pentru Viva!, însă, aceasta nici nu confirmă, nici nu infirmă separarea de Radu Bucura, omul cu care a fost căsătorită mai bine de 17 ani, însă spune că ”tatăl ei petrece timp cu ea”

”Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu-și dorește să comenteze nimic mai mult.

În ceea ce privește motivele pentru care a păstrat secretă adopția Elenei, aceasta a explicat că și-a dorit ca ea să aleagă dacă vrea sau nu să fie în lumina reflectoarelor.

”I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus:

„Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!. I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori că lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media, care știau despre draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie deja atâta timp.”, a mai precizat ea, potrivit sursei citate.

Nu o mai sprijinea în carieră

Potrivit unor informații interpreta s-ar fi despărțit de soțul ei în primăvara acestui an. Neînțelegerile ar fi pornit de la faptul că artista îi reproșa soțului ei, care era și managerul ei, că nu o sprijină îndeajuns în cariera pe care o are. Primele discuții de acest gen ar fi apărut în urmă cu 12 ani, la scurt timp după participarea Paulei la competiția internațională Eurovision, alături de colegul ei, Ovi.

Da atunci, ei ar fi tot încercat să își salveze mariajul, dar nu ar fi fost posibil. Conform unor surse, Paula Seling s-ar fi despărțit de Radu Bucura la scurt timp după Paște. În postul Paștelui, artista ar fi fost adusă cu greu să cânte într-o biserică din orașul Brașov, locul de naștere al soțului ei.

Citește și: Motivul pentru care a divorțat Paula Seling. Neînțelegerile durează de 12 ani, de la Eurovision

„Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea”, a declarat o sursă din preajma celor doi, pentru Viva.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te