Cum și-a pedepsit un naș finul care nu a votat cu primarul din Comana (Giurgiu)

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 03.10.2020 - 15:58
Angajații Primăriei au smuls banca de la poarta familiei/ FOTO: Digi 24

Un naș și-a pedepsit finii din cauză că n-au votat primarul în funcție. S-a întâmplat la Comana (jud. Giurgiu), la câțiva zeci de kilometri de București.

SHARE

O familie care și-a votat o rudă în locul primarului în funcție a rămas fără banca montată de primărie la poartă, scrie Digi24.ro.

Nașul lor, consilier și apropiat al primarului, a trimis special doi angajați de-ai primăriei, care au smuls banca din ciment cu un buldozer. După ce a terminat cu banca, nașul consilier a ordonat să fie întuneric pe strada finilor. Au deșurubat și becul stradal din poarta finilor și... de marți este întuneric.

Până acum, primarul în funcție n-a remediat abuzul consilierului. În fața jurnaliștilor a recunoscut însă abuzul și-a promis că-l va trimite să remonteze și banca... și becul.

Banca smulsă din fața casei Dumitrei Dinu a fost montată de primărie, acum câțiva ani. Din bani publici. Era... fix ca a vecinului.

Reporter: Vă lasă dacă veniți să stați pe bancă, aici!?

Dumitra Dinu: Nu, că nu vorbește cu mine!

Reporter: Deci nici aici nu puteți sta...

Dumitra Dinu: Nu! Stau la poarta mea, stau în curte...

Reporter: De ce plângeți? Serios...

Dumitra Dinu: Uite așa...

Reporter: Lăsați-o încolo de bancă...

Dumitra Dinu: Parcă zici c-am omorât pe cineva. Trebuia să votez pe cine vreau, nu obligată pe cine vrea consilierul Mugurel.

Bănci ca aceasta, pe care plânge Dumitra, au fost montate de primăria Comana cam la toate porțile din satul Vlad Țepeș. Acțiunea a fost bifată ca investiție mare și necesară. Dar, după ce nașul nepoților Dumitrei, consilier al primarului, a aflat că finii și-au votat ruda care a candidat împotriva primarului... a trimis doi angajați ai primăriei să le ia banca. Ba chiar și becul de pe stâlpul public, de vizavi de casă. Pedeapsă pentru lipsa de loialitate.

Dumitra Dinu, păgubită: „Eu am avut problema mea personală cu domnul primar că nu l-am votat. Și consilierul dânsului a venit și-a spus că ni le-a luat că nu am votat cu dânsul! Zic: de ce ai luat, mă, becul de acolo? „Pentru că nu ne-ați votat!”. Banca era la mine-n poartă. Mă foloseam eu de ea. Nu venea vecinul să stea pe banca mea! Dar becul ăla de acolo se folosește și toată strada asta și toată strada asta, și vecinul ăla, și vecinul ăla. Că le lumina! Nu m-a pedepsit doar pe mine! A pedepsit și strada asta și strada asta!”

Cătălin Teișanu, contracandidatul primarului: „Au fost din susținătorii mei și au vrut să le dea o lecție, să vadă cum este fără bancă! Acum... nu știu dacă-i corect lucrul ăsta. Toți suntem cetățeni ai comunei Comana și toți ar trebui să beneficiem de toate lucrurile pe care primăria le face!”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te