VIDEO Cum a desfigurat un român patru polițiști italieni. Acțiunea s-a transformat într-un masacru

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 24.04.2021 - 15:21

Poliția italiană a fost sesizată la numărul de urgențe că grup de trei infractori români a comis o înșelăciune într-un tren oprit în stație în gara din Minturno.

SHARE

Când au apărut cei patru polițiști, doi dintre infractorii români au fugit, însă al treilea, în vârstă de 21 de ani, a rămas pe loc. Oamenii legii au mers la el să-l legitimeze, însă acesta a început să-i lovească cu violență.

Citește și: Mândruță l-a rugat pe Tzancă Uraganu să facă o manea de vaccinare. Tzancă a mai convocat un manelist

"Ar fi trebuit să fie o acţiune a poliţiei, în urma unui apel privind o escrocherie, dar s-a transformat într-un masacru", s-a plâns Andrea Cecchini, secretarul general al sindicatului de poliţie Celere.

Citește și: Un interlop amenință cu pistolul de față cu soția și fetița lui: Ultimul glonț mi-l trag eu în cap

„Într-o clipă, trecem de la teama de tribunal la certitudinea spitalului”, a adăugat Cecchini.

Citește și: Vali Nebunu și soția sa, Doina, judecați pentru că au băgat ilegal un copil în țară. Dosar de trafic

Un interlop român a băgat un polițist italian în spital și i-a desfigurat pe ceilalți

Secretarul general al sindicatului de poliție Celere, Andrea Cecchini, s-a plâns că vina o poartă sistemul ce nu le permite polițiștilor să reacționeze și să folosească armele din dotare.

Citește și: Mandatul românesc de arestare a Rechinului e degeaba. A fost suspendat de un judecător mexican

„Există un status quo pentru cei care poartă uniforme şi care au obligaţia de a pune în aplicare legea. Dar cum să răspunzi celor care folosesc violenţa împotriva ta, reprezentant al forţelor de ordine? Cu siguranţă cu forţă, cu forţa care ne-a fost recunoscută, dar pe care nu ni se permite să o folosim, cu justificarea apărării legitime. Trebuie să mulţumim politicii şi instituţiilor pentru că patru poliţişti au ajuns la spital”, a punctat el.

Unul dintre polițiști a fost lovit atât de rău încât a trebuit să fie transportat la spital. Bărbatul avea buzele despicate și foarte umflate, însă starea lui este una stabilă. Numele său este Emilio Maddaloni. Tot el a povestit și filmul evenimentelor.

„Era ora 7.30 dimineaţa şi am intervenit la o caz de escrocherie, raportat de o persoană în vârstă, dar am fost blocaţi de cei trei băieţi. Doi au fugit, iar al treilea a fost cel mai violent. După ce am fost loviţi de multe ori, am reuşit să-l apucăm de mâini şi picioare şi să-l blocăm. Noi nu folosim tehnicile poliţiei americane, nu avem în dotare pistoale cu electroşoc sau altceva”, a mai spus Maddaloni.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.