Un interlop amenință cu pistolul de față cu soția și fetița lui: Ultimul glonț mi-l trag eu în cap

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.04.2021 - 08:43
Interlopul Sile Bocz amenință cu pistolul de față cu soția și fetița lui Ultimul glonț mi-l trag eu în cap Foto: pressalert.ro
Interlopul Sile Bocz, amenințări cu moartea cu un pistol cu glonț Foto: pressalert.ro
Interlopul Sile Bocz, amenințări cu moartea cu un pistol cu glonț Foto: pressalert.ro

Recidivistul Sile Bocz a făcut un live de 12 minute într-o mașină în care se aflau soția și fetița lui, timp în care a jonglat cu un pistol pe care l-a armat, apoi a scos glonțul care era pe țeavă pentru a demonstra că arma e adevărată.

SHARE

Sile Bocz, care spune că a stat în pușcărie 16 ani și s-a eliberat anul trecut, amenință alți interlopi din Timișoara care i-au cerut taxă de protecție și i-au amenințat cu moartea inclusiv copiii, o fată de 11 ani și un băiat de 17 ani.

Citește și: Mandatul românesc de arestare a Rechinului e degeaba. A fost suspendat de un judecător mexican

 „Interlopii din Timișoara au venit pe mine, frați. Au venit 70 – 80 de oameni peste mine, ai lui Deian și ai lui Dragan. Au venit șmecherii. Dacă nu avea, cuțitul ăla mă omorați, Deiane, Dragane, cum l-ați omorât pe ăla de i-ați scos dinții din gură.

Citește și: Vali Nebunu și soția sa, Doina, judecați pentru că au băgat ilegal un copil în țară. Dosar de trafic

 

Am decât șapte, opt luni de zile de când sunt afară. Am vrut să fac un pic de comerț, de una alta, și a auzit lumea că fac un pic de bani și a venit să mă amendeze, să ceară taxă de protecție pentru că am greșit, am fost la cineva să-i cer banii care mi-i datora.

Citește și: Gone Barbarul, după ce a anunțat că a preluat Constanța: S-a făcut un mic deranj și ne cerem scuze

Ce dacă mai vând un drog, mai am și eu acolo, i-am prostit pe alții că am făină și mălai și i-am prostit că am droguri, mă c....ților să-mi cresc copiii”, a spus Sile Bocz.

Interlopul Sile Bolcz: Înainte să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap

Interlopul a mai spus că e hotărât să-i împuște pe cei care îl amenință apoi să-și tragă un glonț în cap.  

„Toți șmecherii din Timișoara m-au alergat, au vrut să mă omoare pe mine, pe familia mea. Îi înjur până mă omoară ei pe mine sau îi omor eu pe ei, măca pe trei. Am un pistol. Înainte să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap. Să știți, că ultimul, eu mă omor. M-ați nenorocit, de ce vreți să mă nenorociți? Că sunt unul singur, nu sunt mai mulți. Atât vă înjur până mă omorâți. Îmi amenințați copiii, măi interlopilor, măi gunoaielor? Sunteți niște mizerii, mă. Mă Deian, Dragan, acum m-am umplut de arme, peste tine vin. Până nu mă omori tu pe mine. Ce să-i omori tu pe copii ăștia că nu le-ai dat tu de mâncare”, a început să urle interlopul.

Pe bancheta din spate a mașinii se văd o fetiță speriată și o femeie care pare la rândul ei îngrozită.

Citește și: Cu ce se apără România la Marea Neagră: trei fregate, o corvetă, 30 de MiG-uri și 17 avioane F-16

 

Poliția a dat peste el după live-ul pe Facebook

Cu toate că live-ul a fost șters de pe Facebook, poliția s-a autosesizat și a descins la domiciliul lui Sile Bocz. În paralel, au avut loc alte trei trei percheziții, la apropiați ai acestuia. 

Polițiștii fac cercetări în aces caz pentru şantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În urma percheziţiilor au fost ridicate o armă scurtă tip pistol ,calibrul 9 mm împreună cu încărcătorul aferent ce conţinea 8 cartușe ,mai multe plicuri ce par a conține substanțe psihotrope, suma de 14.000 de lei și 4.030 de euro.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 39 de ani, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de luarea unei măsuri preventive, conform Pressalert. 

  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te