Cui i-a turnat lipici în broască șeful clanului Sportivilor, Robert Nica, acum dezvoltator imobiliar

DE Adrian Costin | Actualizat: 08.04.2024 - 16:59
Cui i-a turnat lipici în broască șeful clanului Sportivilor, Robert Nica, acum dezvoltator imobiliar Foto: Facebook
Robert Nica Foto: Facebook

Șef al clanului Sportivilor, interlopul Robert Nica, acum dezvoltator imobiliar, a fost căutat de poliție pentru cp a turnat lipici superglue într-o broască pentru a bloca pe cineva în casă. Interlopul este eliberat condiționat și a fost prins când voia să plece din țară.

SHARE

Șef al Clanului Sportivilor, interlopul Robert Nica, acum dezvoltator imobiliar,  face obiectul unui dosar de violență domestică.

El este sub control judiciar încă din toamna anului trecut, fiind condamnat la doi ani și șase luni în primă instanță pentru deținere de droguri.

Cui i-a turnat lipici în broască șeful clanului Sportivilor, Robert Nica, acum dezvoltator imobiliar

Interlopul are în continuare probleme cu drogurile. Anul trecut a fost prins conducând sub influena drogurilor cu toate că nu mai avea permis și a fost arestat preventiv.

Citește și: Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

Pus în libertate, Nica a avut probleme și în căsnicie.

Din cauza scandalurilor repetate, nevasta liderului interlop a părăsit vila impozantă din Popești Leordeni și s-a mutat la bloc, în Berceni, alături de copii.

Citește și: VIDEO Robert Nica, din clanul Sportivilor, într-un clip de trapanele cu Alex Velea, Ranny și NIKA

Săptămâna trecută, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că soțul ei, de care este despărțită, ar fi blocat-o în casă după ce i-ar fi turnat în broasca de la ușă un lipici cu uscare rapidă.  După ce, cu greu, a reușit să deschidă ușa, aceasta s-a uitat pe camerele de supraveghere și ar fi constatat că cel care a făcut acest lucru este chiar Robert Nica, conform Gândul.

Căutat pentru a i se pune o brățară de supraveghere

Potrivit unor surse judiciare, la fața locului a ajuns un echipaj al Secției 26, însă Robert Nica apucase să dispară din zonă. Ulterior, victima a fost supusă unei analize de risc, care a relevat că, în cazul ei, riscul este iminent.

În consecință, s-a decis emiterea unui ordin de protecție provizoriu și montarea, pe piciorul lui Robert Nica, a unei brățări de monitorizare, însă Robert Nica a fost de negăsit.

Interlopu s-a prezentat sâmbătă după-amiază la punctul de trecere Ostrov, încercând să fugă din țară. Polițiștii de frontieră i-a verificat actul de identitate, l-au băgat în baza de date și și-au dat seama că acesta nu are permisiunea de a părăsi țara, astfel încât l-au întors de la vamă pe Robert Nica, potrivit antena3.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te