Condamnat pentru trafic de cocaină, alături de alți interlopi, la proteste: Hai să dărâmăm DIICOT-ul

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.04.2021 - 08:51
Deian Miloșev, condamnat pentru trafic de cocaină în primă distanță, a participat la proteste într-un grup in care se discuta despre dărâmarea DIICOT și aruncatul cu pietre Foto: presslaert.ro

Un traficant de cocaină, condamnat în primă instanță, a participat, alături de alți interlopi, la protestele anti-mască din Timișoara la două zile după condamnare. Grupul în care se afla discuta despre dărâmarea sediului DIICOT.

SHARE

Îmbrăcat în roșu și cu o mască neagră pe față, fiind printre puținii demonstranți care au avut fețele acoperite, Deian Miloșev apare în mai toate punctele protestului de la începutul săptămânii. Acum o săptămâne, el a fost condamnat de Tribunalul Timiș la cinci ani și patru luni de închisoare, fiind găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc   și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Citește și: VIDEO Interlop protestatar, săltat când trăgea de fiare: Nu plecăm până nu mutilăm un jandarm

Miloșev a fost, în timpul procesului, rearestat împreună cu liderul interlop Lucian Boncu, după ce au încălcat termenii arestului la domiciliu, după ce au fost interceptați de DIICOT în timp ce discutau despre cum să-i aplice o pedeapsă unui alt inculpta și să facă bani într-o afacere imobiliară din Giroc, deși aveau interdicție de a comunica. În acest moment, Deian Miloșev este sub control judiciar.

Citește și: Fanii AUR nu se lasă: vorbesc în grupuri despre „o revoluție” anti-restricții în București

 

Grupul de interlopi în care se afla și prospătul condamnat discuta despre dărâmarea DIICOT-ului

Deian Miloșev apare atât în Piața Operei din Timișoara când se strângeau protestatarii, dar și în fruntea celor care au mărșăluit, în prima fază, până la Catedrala și apoi dinspre centru spre fântâna Punctele Cardinale. La un moment dat, s-a ”pierdut” în mulțime, conform Pressalert.

Citește și: VIDEO Vasile Corduneanu, conflict cu Ulise: Nu i-am bătut, nu ne-au bătut. Doar ne-am înjurat verbal

Când coloana se apropia de sediile parchetelor, se aude o discuție între prietenii lui Deian Miloșev, când se spune ” hai să dărâmăm DIICOT-ul”.  Discuția despre DIICOT continuă și se aude un bărbat care spune ”să luăm pietre să aruncăm”.

Când coloana trece prin fața sediului DIICOT, unul dintre prietenii lui Miloșev îl strigă insistent pe acesta să întoarcă imediat capul, moment în care se aude un potop de înjurături ”să-i f..t în gură. Lua-le-aș rasa-n p…a. Băga-mi-aș p..a în mintea lor”. Contactat de PRESSALERT.ro, Deian Miloșev a negat categoric, inițial, prezența sa la protest – ”nu am fost!”.

Când i-am spus că sunt niște fotografii, a admis că ”posibil. Am trecut pe la nașul meu. I-am dat un încărcător și o apă. Atâta Nu sunt curios (de plimbare). Eu după necazul ăsta am cam rămas fără prieteni. Credeți-mă”. Când i-am spus toate punctel din oraș pe unde a fost surprins în filmări, Deian Miloșev a explicat că ”am stat așa, am căscat gura, eu nu nimic. Eu nu-s cu chestii din astea politice, nici nu mă interesează, nici nu vreau. Nu sunt vreun instigator cu partide, nicio treabă”, conform Pressalert. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te