De ce nu a fost primit la școală copilul Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Am plecat plângând

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.09.2023 - 20:19
Ce a pățit Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. „Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând” - Foto: Captura ecran / imagine cu caracter ilustrativ

Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Recent, fiica regretaților artiști a făcut dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă în ultima perioadă.

SHARE

Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, a dezvăluit recent dificultățile prin care a trecut în încercarea de a-și înscrie fiul la școală. Această experiență i-a fost foarte grea și i-a adus lacrimi în ochi, întrucât a fost respinsă de patru școli înainte de a reuși să-și înmatriculeze copilul.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, probleme cu fiul cel mic

Ioana Tufaru este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Cei doi au decedat când Ioana era doar un copil, ducând dorul părinților ani la rând. Acum, Ioana Tufaru este mamă la rândul ei și are un băiețel minunat. Recent, fiica regretatei artiste a dezvăluit că s-a confruntat cu mari probleme și nu a putut să-și înscrie copilul la școală.

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Ioana Tufaru este căsătorită cu Ionuț Mardare, si au împreună un băiețel, pe Luca. Cei doi au probleme financiare, dar încearcă să-i ofere micuțului o viață decentă. Ioana și Ionuț s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, deși au o relație de mai bine de zece ani.

Ioana Tufaru și-a dorit să renunțe la numele de familie al tatălui ei și să-l schimbe cu numele soțului ei, dar a întâmpinat multe probleme cu buletinul. Astfel, când a vrut să-și înscrie fiul la școală, Ioana s-a lovit de refuzul mai multor instituții de învățământ.

„A fost anulat, s-a făcut o gaură, pentru că în buletin eram Tufaru și a trebuit să merg mai departe la Poliție să îl schimb pe Mardare, ceea ce din păcate nu s-a mai putut pentru că eu aveam buletinul pe Sectorul 3 făcut la socrul meu(…) în momentul în care a fost grav avariat la primărie, avea o gaură.

El avea o găurică mică pe margine. Am întâmpinat și probleme pe chestia asta pentru că mi-a fost foarte greu să-l înscriu pe Luca, noi locuim în Sectorul 6 și mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță.

Până mi-a spus cineva să încerc la Grădinița Germană. Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat și m-au trimis să înscriu copilul în Sectorul 3, acolo unde este adresa mea din buletin. Noroc ca prin bunăvoința cuiva s-a putut să-l înscriu și în Sectorul 6.

M-am dus în prima zi de înscriere, cu toate actele pregătite să-l înscriu la școală. Patru școli m-au refuzat. Mă luase plânsul! Am plecat plângând pentru că nu mai știam ce să fac. Era foarte greu să merg cu copilul din Militari unde stăm în Sectorul 6, până în Titan care este Sectorul 3. Am zis o excepție se poate face. Dacă nu as fi reusit nici aici, m-a fi dus la Inspectoratul Școlar.” a povestit Ioana Tufaru, la Wownews.

„Când a murit mama, mi-am întors fața dinspre Dumnezeu”

Ioana Tufaru recunoaște că este tare mândră de fiul ei. Fiica Andei Călugăreanu a povestit că, deși l-a născut prematur, Luca nu a avut nicio problemă de sănătate. 

„Sinceră să fiu, când a murit mama eu mi-am întors fața dinspre Dumnezeu, dar datorită părintelui Galeriu am și întors fața către Dumnezeu. Dumnezeu cred că m-a iertat și mi l-a dat pe Luca. Chiar dacă am avut viața pe care am avut-o, Dumnezeu m-a iertat și mi l-a dat pe Luca.

Luca este cel mai frumos dar de la Dumnezeu care a venit la 39 de ani. Este un copil tot așa, născut prematur, care nu a avut probleme și nici nu are deloc. Sunt mulți copii care vin pe lume prematuri și sunt intubați, el nu a avut probleme”, a spus aceasta.

Ioana Tufaru si Ionut Mardare sunt împreună de mai bine de zece ani. Femeia a mărturisit că îl iubește pe soțul ei, dar unul din motivele pentru care s-a căsătorit cu el a fost să-și schimbe numele de familie. 

„M-am măritat cu Ionuț din ambiția de a scăpa de numele Tufaru. Voiam să mă rup. Viața mea s-a împărțit în două: viața Tufaru și viața Mardare. Nu-l mai am deloc în acte. Singurul loc unde mai apar cu numele Tufaru este pe certificatul de naștere al lui Luca, pentru că noi atunci nu eram cununați.

Nu vreau să fiu înțeleasă greșit, mi-am dorit să mă mărit cu Ionuț, dar am și ținut mult să îmi schimb numele(…) În momentul în care m-am cununat, buletinul meu de identitate a fost grav avariat”,, a mai spus Ioana Tufaru. 

Ioana, fiica lui Dan Tufaru și a Andei Călugăreanu

A fost căsătorit cu Anda Călugăreanu care l-a iubit foarte mult. Dan Tufaru a făcut cuplu cu Anda nu doar în viața personală. Împreună cu Anda Călugăreanu și Florian Pittiș, au constituit un trio de mare succes la TVR în regia lui Alexandru Bocăneț. În timpul căsătoriei cu Anda, Tufaru se îndrăgostește fulgerător de Vasilica Tastaman, care era cu 11 ani mai în vârstă decât el. 

„Eram la Moscova cu ei. Acolo s-a produs un foc voltaic, acolo s-a îndrăgostit Dan de Vasilica Tastaman. A fost dureros mai apoi, pentru că Dan era căsătorit cu Anda Călugăreanu…”, a spus Vladimir Găitan.

„A fost infidel!” acuză fiica Andei Călugăreanu. Actorul și-a părăsit familia pentru Vasilica Tastaman. „Eu aveam doar un an și jumătate când s-au despărțit părinții mei, dar mi s-a povestit că tatăl meu nu a fost ușă de biserică nici în timpul căsniciei lor... Dar nu a lăsat-o până nu a cunoscut-o pe Vasilica Tastaman, care parcă i-a luat mințile. Am înțeles că a iubit-o nebunește. La un moment dat, s-a dus acasă la mama și i-a spus, sec, «Fă-mi bagajele, că plec!». Iar ea, o doamnă, s-a conformat”, potrivit jurnalul.ro

Dan Tufaru s-a căsătorit cu Vasilica Tastaman care, la rândul ei, se despărțise de Emeric Enei. Mariajul dintre cei doi a durat mai puțin de un deceniu și a fost unul în care actrița l-ar fi înșelat. Vasilica ar fi fost marea dragoste a lui Dan, iar faptul că cei doi au murit la scurtă vreme unul după celălalt a fost interpretat ca un semn. 

Citește și: A jucat cu Pintea și Iuliu Moldovan. La 35 de ani a plecat în munți alegând „smerenia și iertarea”

Fiica pe care a avut-o cu Anda îi face un portret puțin măgulitor: „Am înțeles că a iubit-o nebunește. La un moment dat, s-a dus acasă la mama și i-a spus, sec, «fă-mi bagajele că plec». Iar ea, o doamnă, s-a conformat”, declara fiica lui Dan Tufaru și a Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru, pentru wowbiz.ro.

Ioana Tufaru, era mică atunci când tatăl ei a decis să-și părăsească familia. „Mă bucur din tot sufletul că am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu câteva luni înainte să nu mai fie, şi întâlnirea mea cu ea a fost foarte plăcută, neaşteptat de placută.

A fost întâmplarea fericită să mă duc să-i cer un autograf şi să-i spun atât: eu sunt Ioana, fiica Andei şi a lui Dan Tufaru. Ea mi-a pus mâna pe obraz, a lăcrimat. Mi-a spus: «să nu-mi porţi pică, să nu fii supărată pe mine. Eu nu am nici o vină că s-a întâmplat aşa. Aşa a fost să fie»”, a povestit fiica Andei Călugăreanu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te