Botezatu s-a simțit „prostit” după ce a plătit avansul pentru burgerul de 6.200€: „Vreau mici”

DE Alin Crișan | Actualizat: 01.08.2023 - 19:08
Botezatu dă avansul pentru cel mai scump burger din România - Foto: Captură video

Cătălin Botezatu a plătit 3,000 de euro avans pentru cel mai scump burger din România. Cu toate acestea, designerul a încercat să negocieze prețul la tarif de „vedetă”.

SHARE

Cel mai scump burger din lume, în valoare de 6.200 de euro, pus în vânzare de restaurantul Transylvania Steakhouse din Cluj-Napoca, special pentru Untold, a avut primul client.

Botezatu a dat avansul, dar a încercat să negocieze tariful pentru burgerul de 6,200€: „M-a prostit”

Primul burger de 6.200 de euro a fost cumpărat de Cătălin Botezatu. Designerul a plătit pentru burger un avans de 3.000 de euro.

”Cătălin Botezatu a venit să dea avansul pentru cel mai scump burger din lume, de 6200 de euro. Pentru vedete nu putem să îl dăm mai ieftin”, a spus Gal.

Citește și: Românii la 1900, văzuți prin ochii unei profesoare din Irlanda: „Își fac cruce, dar te vor înșela”

Botezatu a crezut că burgerul costă „doar” 5.000 de euro și a încercat să negocieze prețul. A vrut să plătească în final, doar 6000 de euro, dar patronul nu a fost de acord.

„Am venit la Transylvania Steakhouse, la Gal, la domnul Avram. M-a prostit între ghilimele spus pentru că era 5000, mi-a luat 6250 pe burgerul cu aur, și i-am zis nene, eu vreau pe românește, mai pe partea asta din Muntenia. Mie vreau să-mi faci un tort cu mici cu foiță de aur”, a spus Cătălin Botezatu.

Din ce este făcut burgerul?

Rețeta cuprinde vrăbioară de carne de vită Kobe, o chiflă de 300 de grame făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, și apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, fără minerale, adusă din Norvegia, și care este acoperită cu foiță de aur.

Citește și: „Musafir” de infarct în curtea casei. Proprietarii au sunat imediat la 112

Plus 200 de grame de brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de grame de jamon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată biologică din grădina de legume proprie a restaurantului, ou moale bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială. Ingredientele nu sunt deloc ieftine. Kilogramul de carne Kobe costă 1.000 de euro, iar un kilogram de cartofi La Bonnote costă aproape 700 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te