Bittman, plătit cu 10.000€/cântarea: Am cântat pentru toate partidele. Nu puteam trăi din banii lor

DE Petre Bădică | Actualizat: 12.11.2020 - 13:52
Bittman, lăudându-l pe primarul Daniel Florea pentru 11.000 euro / recorder.ro

Solistul trupei Holograf susține că banii publici câștigați la concertele organizate de diverse primării nu îi sunt de ajuns și că banii veneau de la toate partidele.

SHARE

Bittman amenință voalat cu tribunalul Newsweek România, publicație care și-a permis să scrie că trupa Holograf a fost abonată la concerte din bani publici.

Newsweek România a scris că solistul trupei Holograf se află într-o ofensivă extremă și continuă împotriva măsurilor anti-COVID și a restricțiilor impuse de guvern. Există și o explicație de natură financiară: pandemia a barat accesul trupei Holograf la concertele din bani publici la care era abonată.

O simplă căutare pe canalul youtube îți găsește zeci de concerte din bani publici la care a cântat Dan Bittman. Din puținele informații legate de onorariul trupe am aflat că la un concert în sectorul 5, Holograf a câștigat 11.000 euro, Bittman încă pe atât. Pentru două cântări la Târgu Mureș, Holograf a încasat câte 11.000 euro, la Alba cheltuielile au trecut de 12.000 de euro, iar la Fălticeni (foto jos) în jur de 20.000 de euro, unde Bittman a fost cumpărat la pachet cu artiști mai puțini cunoscuți.

Detalii AICI.

Dan Bittman a răspuns, ieri, în cadrul unui dialog cu un alt COVID sceptic, fostul realizator de emisiuni mondene Mădălin Ionescu.

„Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător și ne spun ce trebuie să facem. Trebuie să fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiștilor liber-profesioniști, nu pe aceia care sunt angajați în teatre, operă.  Eu nu am fost niciodată angajat la stat…

Un domn Bădică (jurnalist Newsweek n.red.) a început să-mi numere cântările și nu voia că din ele multe erau cu PNL. Le-a împărțit pe vreo zece ani și vedeai că erau vreo două-trei, dacă erau. Nu am vrut să intru în detalii juridice. Bădică, dacă se uita, indiferent câte erau ele, nu se putea trăi din acele cântări electorale”, a spus Bittman în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, citat de fanatik.ro.

Ce îi putem spune domnului Bittman

1.     Newsweek i-a numărat cântările din bani publici, fără să se intereseze de la ce partid a încasat banii. I-a încasat mai degrabă din banii comunităților și mai puțin de la partide.

2.     Am identificat peste 30 de cântări din bani publici căutând 15 minute dintr-o singură sursă: youtube. Nu în toate orașele unde Holograf a cântat pe banii contribuabililor aceștia au înregistrat concertul și l-au încărcat pe youtube. Altfel zis, Holograf a cântat la mult mai multe cântări pe bani publici care nu au fost semnalate în articolul la care se referă Bittman.

3.     Multe din concertele la care a participat Bittman/Holograf nu erau concerte electorale, ci mai degrabă mascat-electorale: zilele orașului, comunei etc. Evenimente, anuale, în care primarul își îmbunătățea imaginea asociindu-și-o cu cea a lui Dan Bittman. Pentru asta încasa mii de euro solistul Holograf.

4.     Bittman se plânge că nu-i ajung banii din cântările electorale. Sunt familii care trăiesc un an întreg cu 11.000 de euro, cât a încasat Bittman  de la primarul Daniel Florea pentru că a găzduit un eveniment electoral.

5.     Bittman și Holograf au luat bani din bugetul unor comunități sărace: Fălticeni, Beclean, Gura Humorului, Victoria etc.  

6.     Cât despre amenințarea voalată cu tribunalul abia așteptăm să ne enumere Dan Bittman toate orașele de unde a încasat bani publici.

Citește și: Bittman se plânge că e șomer dar are o avere uriașă

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te