Polițiștii care s-au pozat cu Adi Minune și Tzancă Uraganul își explică gestul: au crezut că e ok

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 02.11.2020 - 11:54
Adrian Minune/Foto: Instagram/tzanca.uraganu.official

Ca urmare a unui apel la 112 la o petrecere privată din capitală, mai multe echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei au fost trimise la faţa locului. După aplicarea amenzilor corespunzătoare, un jandarm şi doi dintre poliţişti au decis să se fotografieze cu cântăreţii de manele.

SHARE

Fotografia care a făcut furori pe internet, în care apar cei doi polițiști și un jandarm alături de Adrian Minune și Tzancă Uraganu, a fost făcută la cererea femeii care și-a aniversat ziua și a cărei petrecere a fost stricată de forțele de ordine.

Femeia a organizat o petrecere pentru a sărbători împlinirea a 30 de ani, iar după oprirea evenimentul și după amenzile primite, ea le-a cerut celor doi polițiști și jandarmului, drept ”cadou” să facă, mai întâi o fotografie cu ea, apoi una cu cei doi maneliști să le aibă amintire.

Forțele de ordine au fost de acord pentru că, după explicațiile oferite superiorilor, nu au crezut că greșesc cu ceva, câtă vreme ei le aplicaseră deja amenzile participanților la eveniment, au mai precizat sursele.

Polițiștii au dat sancțiuni de 38.500 lei pentru nerespectarea regulilor sanitare în plină pandemie, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit G4media.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noaptea golanii ! ( v-am zis ca nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut ) 🤣🤣🤣🤣

A post shared by TZANCA URAGANU (@tzanca.uraganu.official) on

Poliţia Capitalei şi Jandarmeria Bucureşti au anunțat, duminică, declanșarea unor verificări în cazul a doi poliţişti şi al unui jandarm care s-au fotografiat cu Adrian Minune şi un alt bărbat, zis Tzanca Uraganul, la evenimentul privat din Sectorul 6 la care forţele de ordine au intervenit şi au dat amenzi. În imaginea făcută publică pe pagina de Facebook a lui Andrei Velcu (Tzanca Uraganul) apar doi poliţişti şi un jandarm care s-au fotografiat împreună cu Adrian Minune şi Tzanca Uraganul, aceştia din urmă fără a purta mască.

Jandarmeria Bucureşti a precizat că fotografia a fost făcută în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie şi că jandarmul din imagine este cadru militar activ al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. La acest eveniment poliţiştii au identificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te