VIDEO Van Damme, care ascultă manele și ia bătaie la București, mândru că a luptat „amical” cu Putin

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.08.2022 - 17:16

Nu doar Steven Seagal e mândru de prietenia sa cu Putin. Celălalt bătăuș Van Damme a apărut alături de Putin și susține că a făcut o luptă cu dictatorul care a invadat Ucraina

SHARE

Citește și: „Trompeta” lui Vladimir Putin, Steven Seagal umblă cu bodyguarzi prin București ca să nu ia palme

Una dintre cele mai circulate povești de pe Internet este complet adevărată. Cel puțin asta a confirmat unul dintre protagoniști: Jean-Claude Van Damm. Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter a susținut că lupta cu președintele rus Vladimir Putin a avut loc. 

Van Damme, unul dintre cei mai cunoscuți actori de acțiune din cinema, s-a referit la subiectul care a fost considerat un mit urban. În interviu, actorul belgian, vedeta din „Bloody Contact” și „Universal Soldier”, a asigurat că a avut o înfruntare și cu bodyguarzii președintelui Rusiei.

Cei doi s-a întâlnit în 2007 pentru a asista la niște meciuri de Sambo. La evenimentul organizat de Putin a participat și Van Damme. Van Damme zice că a avut loc o confruntare între el și gărzile de corp ale lui Putin.

În cele din urmă, actorul nu a dezvăluit cum s-a încheiat lupta cu gardienii și nici nu a spus cum a continuat relația sa cu Putin, menționând că este un „secret de stat”, arată Hollywood Report. Cei doi s-ar fi înfruntat „prietenește”.

Fotografiat de Dani Mocanu

În ultimii ani, celebrul actor s-a aflat de mai multe ori în România unde a filmat. El a avut experiențe neplăcute, dar a și petrecut în cluburi și pe manele.

Citește și: FOTO Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Andreea Marin: Ieftin, obosit. Daniela Crudu e mai bine 

În anul 2005, Jean-Claude Van Damme a venit în România să filmeze o reclamă, dar a fost bătut de mai mulți indivizi pentru că le-a arătat scene obsecene. O a doua încăierare s-ar fi produs într-un club unde actorul a refuzat să achite nota de plată.

Citește și: Interlopul Geamai, fost hoț de cai, turnat de iubită după ce-a bătut-o. Armele, îngropate la palat

Și-a luat bătaie

„L-au bătut de vreo două ori pe Van Damme, la București. Avea două probleme, ieșea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Segal nu îl făcea niciodată, el avea patru bodyguarzi, doi băieți negri imenși și doi bulgari, primiți cadou de la premierul Bulgariei, plătiți de ăla pe viață, ceva in genul ăsta și ăștia patru îi avea cu el (...) Van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai căuta cu el și doi la mână, nu voia să plătească nota.

Știu un caz real, i-a adus nota de plată și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niște bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

Anul acesta, Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare. Actorul se afla de câteva zile în România.

Imaginile cu celebrul actor au fost transmise Live pe Facebook. Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. „Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul, tare mândru de realizarea lui. Văzând că este filmat, actorul, care stătea pe scaunul din dreapta, i-a atras atenţia prietenului său, precizând că nu vrea să apară pe Internet. „No good for social network” (Traducere: „Nu este OK pentru social media” ), a spus Jean-Claude Van Damme.

Van Damme a nimerit în sufrageria lui Dani Mocanu. Cei doi sunt suprinși în timp ce ascultă la un telefon exact manele cu Dani Mocanu (foto jos).

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.