Tudor Chirilă a împlinit 49 ani. Cine e femeia care l-a cumințit și alături de care are doi copii

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.05.2023 - 11:51
Tudor Chirilă împlinește 49 de ani - Foto: Instagram
Tudor Chirilă împlinește 49 de ani - Foto: Instagram

Tudor Chirilă, una dintre cele mai iubite vedete TV, a împlinit 49 de ani. El se află într-o relație de 10 ani cu Iulia Mîzgan, alături de care are doi copii.

SHARE

Tudor Chirilă a sărbătorit 49 de ani alături de iubita sa, Iulia Mîzgan, și de cei doi copii ai lor. Tudor și Iulia sunt de 10 ani împreună. 

Iulia are o afacere cu jucării, pe care a promovat-o, ultima oară, la Untold.  

Iulia Mîzgan, mai tânără cu 10 ani

Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi activează în marketing. Are 38 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel. Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă.

Cotește și: Tudor Chirilă a ajutat câțiva elevi de liceu să scape de nota 4 primită pe nedrept. Au făcut recurs

O mamă creativă, veselă şi fericită”. Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, putem spune că în acest caz chiar a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste”,  potrivit libertateapentrufemei.ro.

Tudor Chirilă împlinește 49 ani

Recent, Tudor Chirilă a explicat de ce nu le oferă copiilor săi de 6 și 8 ani un telefon mobil.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților: Tudor Chirilă distribuie fotografia fostei iubite. Melodia inspirată de Dorina

Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?»

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămidă cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a povestit Tudor Chirilă în studio la Radio 3Net.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te