Actriță cu origini românești, soția unui membru Beatles. Tragedia care i-a făcut să rămână împreună

DE Bianca Iosef | Actualizat: 21.12.2022 - 17:57
Barbara Bach și Ringo Starr- Foto: AMOMAMA

Actrița care a jucat în filmul „The spy who loved me” și care s-a căsătorit cu unul dintre membrii trupei The Beatles are origini românești.

SHARE

Barbara Bach, al cărui nume original este Barbara Goldbach, s-a născut în 1947 în New York, dar bunica din partea mamei era româncă. Barbara și-a început cariera de actriță în anii 70 în Italia. Actrița a apărut în filme de aventură alături de actori ca Roger Moore, Franco Nero, Mel Ferrer și Claudio Cassinelli.

Dintre cele mai importante roluri ale sale se numără Anya Amasova, în "Spionul care m-a iubit", un film din seria James Bond, realizat în 1977, în care a apărut alături de Roger Moore.

Relația cu Ringo Starr

Barbara Bach și Ringo Starr s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Caveman din 1980. 

Citește și: Donald Trump, în fața publicării declaraţiilor fiscale. Congresmeni american au votat „pentru”

De-a lungul relației, Bach și Starr – născut Richard Starkey în 1940 – au trecut prin multe împreună. Într-un interviu din 1981 pentru, Bach a spus că s-au confruntat cu o mulțime de reacții negative când au început să se întâlnească. De asemenea, nu se aștepta să dea pe cineva cu care și-ar dori să se căsătorească.

Citește și: Cutremur la Twitter. Elon Musk își anunță demisia din funcția de CEO. Care e condiția principală?

„Amândoi aveam aceeași filozofie, niciunul nu dorea să se căsătorească din nou”, a spus ea. „Richard are deja trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani. Sincer, nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de norocos, să mă îndrăgostesc atât de tare încât aș vrea să o repet totul. Familia mea a fost șocată”spunea actrița în urmă cu ceva timp.

Bach și Starr au avut o experiență nefericită în 1980, când abia au supraviețuit împreună unui accident de mașină. Starr a virat pentru a evita un camion și a lovit doi stâlpi de lumină înainte de a răsturna mașina de două ori. De atunci, cuplul a hotărât să facă totul împreună. „Am decis că nu vom petrece timp separați ”, a spus Starr. „Până acum, cea mai lungă pauză a fost de cinci zile, iar asta a fost prea lungă. Vreau să trăiesc fiecare minut cu Barbara”.

Cuplul s-a căsătorit în 27 aprilie 1981. Împreună cu alți aproximativ 70 de invitați, foștii artiști din Beatles McCartney și Harrison au participat la nunta de la Londra, făcând o reuniune dulce-amăruie la doar câteva luni după ce John Lennon a fost ucis. Oaspeții au fost răsfățați cu un moment artistic improvizat când McCartney a început să cânte la pian, în timp ce Harrison cânta la chitară și Starr bătea toba pe o găleată cu gheață, scrie People.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te