Artistă acuzată de fiul vitreg: „Dacă mor, nu mă va regreta. Sunt nedorit”. Celebrul tată l-a uitat

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.03.2023 - 18:33
Luminița Anghel și copilul vitreg - Foto: playtech

Fiul adoptat al lui fostului fotbalist Marcel Pușcaș și al artistei Luminița Anghel face declarații incredibile în care îi acuză pe cei doi că nu se interesează de el.

SHARE

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș face acuzații grave la adresa acestora. „Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni!”, a spus acesta pentru publicația impact.ro

„Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă”, ne-a mai spus David, despre mama lui, Luminița Anghel.

Citește și: Vasilica Tastaman revine din exil și moare înainte să urce pe scenă. Iubirile care au „măcinat-o”

„Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, ca om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători”, a mai spus tânărul.

Citește și: „Cui mă lași?”, țipătul lui Dan Spătaru la nunta Pompiliei Stoian. Artista îi dedică „Prieten drag”

Ce spune artista

Luminița Anghel susține că și-a ajutat foarte mult fiul care este un neadaptat.

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui.

Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, a spus artista.

Cine e Luminița

Luminița Anghel (n. 7 octombrie 1968, București) este o cântăreață română de muzică pop și vedetă de televiziune. A ocupat locul al treilea la Concursul Muzical Eurovision 2005 cu piesa Let me try.

A absolvit în anul 1986 Școala Populară de Artă, secția Canto după ce inițial a încercat de două ori să fie admisă la Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică. Ulterior, devine absolventă a Facultății de Sociologie–Psihologie în cadrul Universității «Spiru Haret». Solista debutează la vârsta de 8 ani, în anul 1976, când începe să cânte pe scenele din toată țara.

În anul 2001 a câștigat locul I la festivalul internațional «Cerbul de aur», secțiunea POP dar și un premiu de popularitate. În anul 2002 a obținut premiul I și trofeul pentru cea mai bună voce internațională la festivalul «Discovery» din Bulgaria. În același an obține premiul al III- lea la festivalul «Universe talent» din Praga. În 2003 a câștigat premiul I și trofeul pentru cea mai bună voce internațională la «Song for Europe festival» din Malta și același loc la festivalul internațional «Cairo 2003», interpretând «I ask you why»

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te